2777
2789

باید چیکار کرد؟

چجوری باید رفتار کرد که هربه چند وقت نیاد یه چی بگه و بره؟

تازه جالب اینه که فقط میاد سرحرفو باز میکنه دیگه حوصله نداره برا ادامه دادنش😐

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخاد مطمین بشه هنوز میخاییش تا اعتماد بتفس بگیره

اخه اصلا حرف از خواستن و نخواستن نبوده

من هنوزم رسمی صحبت میکنم

ولی خب هی میاد میره

چیزیم بگی در ادامه ی حرفش انلاین میشه ها یه موقع یه روز بعد جواب میده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

کلمه همیشگی رو باید بگی با جوابش تقریبا معلوم میشه هدفشاون کلمه طلایی اینه:منظور؟

ینی چی؟

ینی چی بگم؟

شاید بلد نیست سر حرفو باز کنه

سر حرفو خوب باز میکنه ولی انگار حوصلش برا ادامه دادن نمیکشه

ینی چی؟ینی چی بگم؟

نمیدونم من وقتی یکی گاه و بیگاه پیام میده و تکلیفش با خودش معلوم نیست بهش میگم منظور؟ منظورت چیه؟

اونم مثلا میگه هیچی بیکار بودم گفتم سلامی بدم.. منم میفهمم هیچی بارش نیست و بلاکش میکنم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

حوصلش سرمیره واسه سرگرمی میاد

دورش شلوغه ینی دوست و رفیق زیاد داره 

از داشتن دوست دختر مطمئن نیستم