2777
2789

دیروز زود تر‌. از موعود لکه بینی داشتم ۲تا ال دی خودم امروز تقریبا قطعه، میتونه از ال دی باشه یا کلا پری نبوده؟ ادامه بدم قرصو؟ برا کیست از کی یاید بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهلی؟چند روز مونده به موعدت؟

اگه بخوای لکه قطع شه امروزم دوتا بخور و از فردا روزی یه دونه تا وقتی تموم شه بسته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
متاهلی؟چند روز مونده به موعدت؟اگه بخوای لکه قطع شه امروزم دوتا بخور و از فردا روزی یه دونه تا وقتی ت ...

اره ببین من پلیکیستیکم دوره هام کوتاهه اما با قرص رسیده بود به ۱ماه با این حساب من ۱۰روز زود ترلک دیدم 

از روز سوم پریود 

الان چرا خوردی باید اول پریود بشی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نمیخواستم بشم

اگه کیست داری روال عادی همینه 

چون اگه درست مصرف نکنی بدتر میشی بعد هرچی ال دی بخوری فایده نداره 

من بلایی سرم اومد ۶۰ روز خونریزی داشتم

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ای وای من الان چیکار کنم ادامه بدم ندم

نخور بزار پریود بشی 

کامل پریود شدی بسته جدید از روز سوم پریود شروع کن 

دکتر بهت داده ؟

همیشه کیست داشتی یا الان ؟

2790
2778
2791
2779
2792