2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیین اولین نکته اینه نودل ایرانی نخری چون اومدن ذائقه اش مثلا ایرانیزه کنند یه چیزی بین رشته و مارکارونی در آوردن نودل اول کره ای که عکس پرنده تپلی روشه البته مواظب باش خیلی تند هم داره بعدش یه مدل کره ای دیگه هستش اون طعمهاش زیاد بین المللی نیست بیشتره خود کره ای پسنده مثلا طعم دریایی و لوبیا سیاه بعدش برند اندومی که روش عربی نوشته هم خوبه. 

💍👠💄🕶🛍💐

یکم کره بندازتو ظرف یه قاشق رب کمی زردچوبه و قارچ و ادمیه تفت بده یکمم اب نارنج یا ابلیمو دو لیوان اب تودلم بنداز روش ده مین بجوشه رو حرارت متوسط تا ابش کشیذه شه با پنیر خوب نمیشه

پیاز و رب رو تفت بده کمی فلفل توش بزن و قارچ هارو هم تفت بده قارچا پخت آب اضافه کن به حدی در حد دو سوم لیوان جوش بخوره بعد نودل رو بنداز نرم بشه توش پودر رو هم وقتی نودل رو انداختی بریز طعم به خوردش بره کمی نرم شد روش پنیر بنداز عالی میشه 

@خانوم_نودل

🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻
🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻
(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک
_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن
_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار
_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه
_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن
_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه
_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن
_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی
ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...
یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه
پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی
یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی
بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد
_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول
بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
کاربر خانوم نودل رو تگ کن بهت دستورشو یاد بده

ممنون عزیزم😍💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید