2821
2789

پیام نمیده امروز نه

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرت امسال با ف آشتی میکنم؟ ماه تولدمم بگو

متولد تابستونی ؟

نمیدونم حس میکنم قهر نیستین لج کردین هیچ کدوم حاضر نیستین پا پیش بزارین برای آشتی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

میشه منم بگی رنگ چشمای ب چیه؟

حس شیشم نیستم همینجوری گفتم 

سبزه؟

متولد تابستونی ؟نمیدونم حس میکنم قهر نیستین لج کردین هیچ کدوم حاضر نیستین پا پیش بزارین برای آشتی

نه

خداروشکر حست اشتباهه

پس امشب احتمالا پیام بده😍

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

نه خداروشکر حست اشتباههپس امشب احتمالا پیام بده😍

انشاالله 😁

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز