2777
2789
عنوان

کلی کتک خوردم

678 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من شوهرم امسال اگه حرف لباس شد عید دیدنی شد هرچی شد گفت عید نداریم چون مادربزرگم چن ماه قبل فوت کرده.خلاصه مامانم از دوشب قبل گفت امشب شام بیاین اینجا.دیشبم به شوهرم گفتم.خلاصه امروز صبح مادرشوهرم زنگ زده بهش شام میاین اینجا اینم گفت اره.منم بهش گفتم منکه بهت گفتم مامانم دعوت کرده گفت اونجا فرداشب میریم.تا یک ذره مخالفت کردم کلی کتکم زد.منم بعد دعواها بچمو حاضرکردم گفتم بریم خونه مامانم.خلاصه رفتیم الانم اومدیم خونه به خیال اینه ک من کوتاه اومدم اما نمیخام شب برم خونشون.

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بزن داره؟

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

منم امروز دعوامون شد ولم کرده رفته سگ هار شدن مردا امروز برای ننه هاشون

نمیرم.اخه تا بحث هرچی ک شد گفت عید نداریم  بعد مامانم جلوتر دعوت کرده چرا من باید دعوت مامانمو کنسل کنم؟

میتونست بگه فرداشب

تو که دیگه کتک خوردی و ای از سرا گذشته تحت هیچ شرایطی کوتاه نیاااااااا

کوتاه نیا تا یاد بگیره هار نشه الکی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

شوهر منم با قیافه اش تر زد تو اعصابم. منم نشستم کلی گریه کردم.. دخترمم یک سره گریه و نق

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مشکلی داره با خونوادت

نه فقط برا مادرش میخاد خودشو پاره کنه.نگفت که نمیام حتی امروز اومد خونشون بعدشم گفت فرداشب بریم شام اما میگه چون مادرم دعوت کرده باید اونجارو کنسل کنیم بریم اونجا؟

تو که دیگه کتک خوردی و ای از سرا گذشته تحت هیچ شرایطی کوتاه نیااااااااکوتاه نیا تا یاد بگیره هار نشه ...

همین...منکه کتک خوردم پس کوتاه نمیام