2777
2789
عنوان

ضخامت رحم

106 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من تاحالا سابقه پایین بودن ضخامت اندومتر نداشتم حالا اقدامم روز ۱۳ سیکل ۴ونیم اندومترم ولی فولی ۱۹ و۲۰داشتم دکترم استروژن داد گفت ۳تا دونه بخور روزی یکی ...بنظرتون همون ضخیم میکنه؟ینی باردارنمیشم؟؟؟؟میشه خوب بشم و همین ماه باردار بشم چکار کنم؟؟اگ بلدین جواب بدین نگذرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.۴٫۵خبلی کم بوده البته روز ۱۳سیکلت‌بوده هم خودبه خود بیشتر مبشه هم با دارو امیدوارم بیشتر بشهمن ...

الهی آمین ان شاءالله شماهم ب خواسته هاتون برسید ...۳تادونه قرص کافیه ؟؟؟همیشه ۸و۹ بودم این ماه اینطور شد 

الهی آمین ان شاءالله شماهم ب خواسته هاتون برسید ...۳تادونه قرص کافیه ؟؟؟همیشه ۸و۹ بودم این ماه اینطو ...

نگران نباش. استرس بده . دارو رو بخور و توکل به خدا 

عزیزم یادت باشه اگه خدت بخواد با ضخامت دیواره خ زیاد یا خ کم با فولیکول کوچیک و ...هم بارداری ممکنه چون خدا قادر مطلق هست. و ممکنه مثل منم بشه و هبچی به هبچی

پس توکل به خدا کن و همه چیو رها کن ،اقدام کن به قصد داشتن احساس نزدیکتر بین خودت و همسرت و به چیزی فکر نکن

خدایا شکرت ...