من و شوهرم جفتمون گرمایی هستیم باورتو نمیشه از الان کولر روشن میکنیم؟ حالابچه که بیاد چیکار کنم؟ نمیشه شبا پیش خودم بزارم چون تو اتاق کولر روشنه با پتو هم میترسم سینوساش یا سرش سرما بخوره از طرفی اگه تو اتاق خودش بزارم که دریچه کولر بسته اس اونوقت هی با هر نقی باید برم اونجا بهش سر بزنم میترسم یوقت خفه شه تو خواب یا صدا شو نشنوم اگه کسی تجربه داره؟
عزیزیم دختر گل من هم 12 تیر بدنیا اومد و من زیر باد کولر میخوابوندمش مستقیم هیچ ایرادی هم نداشت فکر کن با رو غن زیتون ماساژ میدادیم یه پتوی نازک مینداختیم روش لخت میخوابوندیمش نی نی باید به شرایط خونه عادت کنه دیگه
تا اون حدی نمیشه که اذیت کنه من پسرم 3 مرداد بود تا یک ماه شبانه روز کولر روشن بود بدنش عادت میکنه بعدشم لباس تنش کن اگه دیدی یخ میکنه یا پتو روش میندازی دیگه
یاد خوبان نه حساب ک فراموش شود و نه چراغ است ک خاموش شود ،جویباریست از محبت ک همیشه جاریست
من و همسری هم گرمایی بودیم. کولر خاموش می کردیم. من که به خاطر نی نی صبوری می کردم. همسرم هم وقتی خیلی دیگه داغ می شد می رفت بیرون اتاق لب پنجره می خوابید. یه مدت دو سه ماهه است که باید تحمل کنید. اصلا بچه رو زیر کولر نذار اشتباه بزرگیه. اگه یه بچه طوریش نشده دلیل نمی شه شما هم بذاریش زیر کولر. استخوان هاش درد می گیره. سرش رو هم کلاه نازک بگوشون حتما. موفق باشی.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم///
خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.