2777
2789
عنوان

آخه لباس مشکی برا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگید اگه شهادته خب عید دیدنی هم نریم

بعد از افطار میریم. میگه خونه پدر و مادرامون از واجباته باید بریم. ولی همه جمع ان اونجا. هم خونه مامانش اینا هم خونه مامانم اینا.. هیچکی هم مثل ما اونقد سخت نمیگیره . مطمئنم همه لباسای روشن پوشیدن. میگم اخه مگه محرمه مرد،😔😔

قانعش کنبچه شهادت چه میدونه بذار لباس شاد بپوشه خوشگل کنه

بخدا با خودش رفتیم کلی لباس عید خوشگل برا بچه ها خریدیم. دیروز پوشوندم ببینم چطور میشن.  اونقد ناز شدن که. از همون دیروز میگه شهادت مهم تر از عیده . لباس مشکی بپوشون.. 

میگم خودت هر جور دوست داری بپوش . منم بخاطر تو امسال مشکی میپوشم. ولی دیگه با بچه ها چیکار داری. اون ...

پررو شده خانمی کردی دوزاریش نیوفتاده اگز قرشمال میبودی حساب کار دستش میومد

ببین مشکی کراهت دارهحالا ک شوهرت حساسه رنگ جیغ نپوشید

ای خواهر رنگ جیغ که عمرا توی این شرایط بپوشم. مانتو کتی توسی پوشیدم با شلوار و شال مشکی. گیر داده که مانتو هم باید مشکی بپوشی. چرا خودتو مسخره میکنی یا اونوری باش یا اینوری.. 

ای بابا. من خودم تیپ مشکی و سفید زدم. موقع تحویل گیر داد برو کلا مشکی بپوش.. منم همه لباسامو در اورد ...

زندگیه مشترکه دیگه

یهو بخاطر یه گیر اوقات رو تلخ نکردی دمت گرم 

سالت سپید و از غم به دور

سر اومد زمستون...

پررو شده خانمی کردی دوزاریش نیوفتاده اگز قرشمال میبودی حساب کار دستش میومد

هیییییی. محرم هم مشکی میپوشونم. بابام چند باری بهم گفته اخه بچه رو چرا سیاه پوش میکنید، بچه رو از الان با این چیزا زده نکنید . یکم بزرگتر بشن بعد مشکی بپوشونید . چی دارم بگم بهشون. دوست ندارم به کسی بگم شوهرم مجبور می کنه .