به هم عیدی بدید تو نظرات، آرزوی خوب برای هم بکنید🍀🌺🌼
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
🌹🌊🏝🕰💖🫂🦜🦚🦩🐍🐠🐟🐡🦑🦋🐛�🌷🪻🌲🍒🍓🍍🧄🥦🍱🍿🧈🍭🍮🍾🗺🏜🏖🏝🏞🏕🔥💧�🎎✨️🎈🎉🪅👒عیدی من ایموجی های خوشگل
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
🌹🌊🏝🕰💖🫂🦜🦚🦩🐍🐠🐟🐡🦑🦋🐛�🌷🪻🌲🍒🍓🍍🧄🥦🍱🍿🧈🍭🍮🍾🗺🏜🏖🏝🏞🏕🔥💧�🎎✨️🎈🎉🪅👒عیدی من ای ...
من اینار رو دوست دارم🐇🕊🐦🪽🐍🦋🪷
تقدیم به شما
نمیدونم چرا تاپیک های سال نو مبارک رو هم گزارش میزنن
وا برای چی؟
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن