2777
2789
عنوان

عید امسال یجوریه اصلا نمیدونم

88 بازدید | 8 پست

هرسال شوق وذوق داشتیم نمیدونم امسال ماه رمضون و شهادت و شب قدره یا برای چی 

هوای شهر ماهم ابری و طوفانی بادو خاکه فقط

شوهرمم هنوز بیدار نشده

خونمونم یه جارو میخواد هنوز نزدم اصلااماده نیستیم

نگین هالویین و کریسمس و اینا بعضیا ادای روشن فکری در میارن به استحضار برسونم ما نمیگیریم این عیدارو

شما حال و هواتون چجوریه

نه سبزی گرفتیم نه ماهی

خدایا شکرت

منم:)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هیچییی

من هنوز توی رختخوابم

هیچی هم نخریدم امسال

یه کوچولو آجیل خریدیم فقط مهمون اومد دهنشو ببندیم

واس خودمون هیچی نخریدیم

هیچ بوی عید هم نشنیدیم امسال😑

خیلی بی ذوق شدیم حانوادگی

منم هفت سین نخریدم . شوهرم وسط پذیرایی نمیزاره جاش جمع کنم . اعصابم خرده

عین مال من

ولی میدونی من بیشتر از دید و بازدید

فیلم نگاه کردن های عیدو خوراکی خوردنو دوست دارم

خدایا شکرت

عین مال منولی میدونی من بیشتر از دید و بازدیدفیلم نگاه کردن های عیدو خوراکی خوردنو دوست دارم

من خونه مادرم میرم ی هفته میمونم . فقط منتظرم برم اونجا . شوهرم که همش تو گوشی و چت کردنه . ولی خونه مادرم خاهر برادرام هستن کنارم نمیزارن غصه بخورن . ما هم جای خاصی عید دیدنی نمیریم فیلم های جدید داداشم گرفته نگاه کنیم تنقلات بخوریم