2777
2789
عنوان

پودر جوانه گندم

296 بازدید | 19 پست

ایاپودرجوانه گندم چاق کننده س؟کیا برا چاق شدن استفاده کردن و نتیجشو دیدن و اینکه شکمم دراوردن؟لطفآ اگه تجربشو داری نتیجشو بهم بگو وچطور استفاده کردی🙏🏻که نتیجشودیدی آخه صورتم لاغره می‌خوام چاق بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنم چاق میکنه یا فقط صورت؟

من یکی از دوستام گفت جوانه گندم بخوربراصورت  همراه قرص امگا۳و ویتامین Eولی بازم شک دارم می‌خوام اگه کسی تجربشو داره بگه نکنه این همه هزینه کنم آخرش هیچ🤦🏻‍♀️

من حدودا یه ماه استفاده کردم صورتمو یکم پر کرده بودولی چوخ طعمشو دوست نداشتم و حالت تهوع میگرفتم است ...

مرسی که گفتی ♥️چند بسته گرفتی و اینکه شکم درآوردی ؟صورتتم چاق شد؟

نمیدونم تو شهر شما هس یا ن گلم ولی ما بهبهانیم دوستم از زاهدان برام فرستاد قیمتش ۶۰۰ تومن بود

قیمتش که خوبه اما میگن جوانه گندم فیبرو پورتئینه چون بسختی لاغر کردم میترسم شکم دربیارم واسه همین گفتم جوانه گندم شاید یکی تجربشو داشته باشه

قیمتش که خوبه اما میگن جوانه گندم فیبرو پورتئینه چون بسختی لاغر کردم میترسم شکم دربیارم واسه همین گف ...

خواهرم خیلی صورتش لاغر بود هرچی پودر و جینسینگ اینا خورد تاثیری نداشت حالا ۱۵ روزه ازین معجون میخوره چاق شده خداراشکر فقط گلم رو بدن هم بی تاثیر نیس

میخوام‌نباشه‌دنیا‌اگه‌نباشی‌یه‌روزی؛)

مرسی که گفتی ♥️چند بسته گرفتی و اینکه شکم درآوردی ؟صورتتم چاق شد؟

نه شکم نیاوردم فقط صورتم یکم پر شده بود دو بسته استفاده کرده بودم تو یه قوطی قرمز بود اشتباه نکنم ۴۰بود قیمتش