بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزيزم تنوع جنساش خوب بود؟ من بيشتر لباس مدنظرمه؟ هرجا رفتم تا حالا زيره تيكه اي ٢٠ تومن ندي ...
اره لباسم زیاد داره
همه قیمتی هم داره
فقط اگه دنبال مارک و جنس خارجی هستی نرو همه ایرانیه
من حتی بعد زایمان هم رفتم براش لباس گرفتم ازونجا
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
يعني زيرپوش نوزادي ك قراره واسه خونه استفاده كنم از هر سايزي ٤-٥ دست بگيرم؟؟
اره چون ممکنه کثیف کنه و وقت نکنی بشوری چون بعد بچه همش درگیری
فقط زیرپوش رو زیردکمه دار بگیر فقط عالیه.لباسش بالا نمیره پهلوهاش سرما نمیخوره
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
مارك خارجي بيشتر براي لباساي بيرونش مدنظرمه ولي لباساي تو خونش چون خيلي زود كوچيك ميشه دلم نمياد زي ...
اره عزیزم کار خوبی میکنی
من حتی بیرونیاشم زیاد هزینه نکردم
فقط برای عروسی برادرم که بعد عیده میخوام چند دست مارک خوب و شیک براش بگیرم
ممنون عزيزم چشم بنظرم يه مانتو و شلوار و زيرپوش دكمه دار براي هر دستش كافي باشه
اره کافیه
چند دست دستکش و دوسه تا کلاه تو خونه
من که سرهمی اصلا نپوشوندم براش داشت اما لازمش نشد
خواهش عزیزم
من که زود باردار شدم قسط جنسای جهازم تموم نشده بود هنوز خخخخخ
ولی مامانم بنده خدا کم نزاشت برام
خانواده شوهر هم که کلا ندارم خداوشکر خخخخ
ممنون از راهنماييت عزيزم❤️❤️ خدا ني ني گلتو برات حفظ كنه
مرسی عزیزم.همچنین خانومی
زایمان خوبی داشته باشی