2777
2789
عنوان

مسافرت🥲

139 بازدید | 7 پست

دخترا ما قرار بود بریم شیراز با نامزدم خونه زنداداشم اینا بعد الان متوجه شدم جاریم هم میخواد بره شیراز پیشنهاد داد باهام خونه اجاره کنیم چند روز باشیم شیراز دیگه خونه زنداداشم اینا نباشیم حالا نمیدونم به نظرتون ایده خوبیه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو این گرونی والا درست نیست آدم بره چند روز خراب بشه تو سر مردم ... 

همون خونه اجاره کنید ، بعد افطار یه سر برید خونه زن داداشت سر بزنید 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ما باید بگیم؟ما چه میدونیم جاریت کیه چیه چجوریه یا هرچیز دیگهاین بستگی به خودت داره

نه دختر خیلی خوبیه ولی من دوست داشتم برم پیش زنداداشم😂🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

سلام نه شما نامزد هستید .راحتیون گرفته میشه

نمیدونم والا دست نامزدم باشه میگه نه با داداش تو باشیم نه داداش من😂

تو این گرونی والا درست نیست آدم بره چند روز خراب بشه تو سر مردم ... همون خونه اجاره کنید ، بعد افطار ...

نه اصلا اگه میخواستیم بریم قرار بود سه روز بمونیم همون سه روز هم غذا رو از رستوران می اوردیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز