2777
2789

همشون میمیرن منم ناراحت میشم واسه همین هیچوقت ماهی نمی‌گیرم بیشتر از پانزده ساله ماهی نگرفتیم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن 

دیروز هرکس رو میدیدم  دست بچه هاش جوجه رنگی بود یکی دوتا سه تا فکر میکنن اسباب بازیه میبرن میکشنشون 

همشون میمیرن منم ناراحت میشم واسه همین هیچوقت ماهی نمی‌گیرم بیشتر از پانزده ساله ماهی نگرفتیم

ماهم نمیخریم ولی این دومین باربودکه خریدیم بهشون عادت کرده بودم

من ازسگوگربه خونگی خوشم نمیادولی اینوخیلی دوست داشتم🥺

نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن دیروز هرکس رو میدیدم دست ...

دقیقا 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن دیروز هرکس رو میدیدم دست ...

از خرید و فروش جوجه رنگی بدم میاد و متنفرم

😡😡😡😡

جون حیوان زبون بسته شده اسباب بازی بچه ها

و پول درآوردن بقیه

حمایت از حیواناتمون فقط برای سگ و گربه س

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
از خرید و فروش جوجه رنگی بدم میاد و متنفرم😡😡😡😡جون حیوان زبون بسته شده اسباب بازی بچه هاو پول درآ ...

من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری می‌گرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم اون بچه ها رو بزنم🥺🙁

من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری می‌گرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم ...

تو پلاستیک میذارن میفروشنشون اینجاااااا

جوجه بدبخت تو پلاستیک آخه

نفسش میره

اه اه اه

صدتا جوجه ریختن توی یه کارتن وسط بازار

هی بچه ها بهونه می گیرن برای این طفلکی ها

خب بچه بچه ست نمی دونه هنوز، وظیفه والدینشه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری می‌گرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم ...

خب مابچه نیستیم منوداداشم که بزرگیم این ماهی رودیدیم بی حال افتاده دوروزآخرشم مردنفهمیدم چیکارش کنم حالش خوب شه

[QUOTE=376002068]ماهم نمیخریم ولی این دومین باربودکه خریدیم بهشون عادت کرده بودم من ازسگوگربه خونگی خوشم نمیادولی ای ...[/QUOTE

کار خوبی میکنی اگه ماهی دوست داره دوسه تا آکواریومی بگیر اونا خیلی عمرشون خوبه