neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 عنوان ماهی گلی مرد 195 بازدید | 17 پست چراآخه دوروزبودبی حال یه وری افتاده بود خیلی گوگولی بود😭چراااااا؟ 1403/12/30 | 10:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8332 همشون میمیرن منم ناراحت میشم واسه همین هیچوقت ماهی نمیگیرم بیشتر از پانزده ساله ماهی نگرفتیم مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
mahor_ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1126 آخ ننهههه🥲😂 من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4788 نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن دیروز هرکس رو میدیدم دست بچه هاش جوجه رنگی بود یکی دوتا سه تا فکر میکنن اسباب بازیه میبرن میکشنشون من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 همشون میمیرن منم ناراحت میشم واسه همین هیچوقت ماهی نمیگیرم بیشتر از پانزده ساله ماهی نگرفتیم ماهم نمیخریم ولی این دومین باربودکه خریدیم بهشون عادت کرده بودممن ازسگوگربه خونگی خوشم نمیادولی اینوخیلی دوست داشتم🥺
ماهایام عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 5234 ماهی نخرید به جاش توی تنگ ماهی یک سوم آب بریزید ، و توش میوه نارنج بندازید به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش مرسی اه.
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8490 نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن دیروز هرکس رو میدیدم دست ... دقیقا اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 نخر دیگه عزیزم اینهمه میگن خواهشاً نخرید حیون تلف میشه باز مردم گوش نمیدن دیروز هرکس رو میدیدم دست ... از خرید و فروش جوجه رنگی بدم میاد و متنفرم😡😡😡😡جون حیوان زبون بسته شده اسباب بازی بچه هاو پول درآوردن بقیهحمایت از حیواناتمون فقط برای سگ و گربه س 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4788 از خرید و فروش جوجه رنگی بدم میاد و متنفرم😡😡😡😡جون حیوان زبون بسته شده اسباب بازی بچه هاو پول درآ ... من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری میگرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم اون بچه ها رو بزنم🥺🙁 من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری میگرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم ... تو پلاستیک میذارن میفروشنشون اینجااااااجوجه بدبخت تو پلاستیک آخهنفسش میرهاه اه اهصدتا جوجه ریختن توی یه کارتن وسط بازارهی بچه ها بهونه می گیرن برای این طفلکی هاخب بچه بچه ست نمی دونه هنوز، وظیفه والدینشه 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 من بچه هار میدیدم جوجه هارو همینجوری میگرفتن تو دستاشون بدبختا می افتادن کج میشدن دلم میخواست بگیرم ... خب مابچه نیستیم منوداداشم که بزرگیم این ماهی رودیدیم بی حال افتاده دوروزآخرشم مردنفهمیدم چیکارش کنم حالش خوب شه
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4788 [QUOTE=376002068]ماهم نمیخریم ولی این دومین باربودکه خریدیم بهشون عادت کرده بودم من ازسگوگربه خونگی خوشم نمیادولی ای ...[/QUOTEکار خوبی میکنی اگه ماهی دوست داره دوسه تا آکواریومی بگیر اونا خیلی عمرشون خوبه من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4788 خب مابچه نیستیم منوداداشم که بزرگیم این ماهی رودیدیم بی حال افتاده دوروزآخرشم مردنفهمیدم چیکارش کنم ... خب بچه نیستین ،برای چی میگن ماهی نخرید !!!!!,برای همین که میمیرم من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی