2777
2789
عنوان

مادرشوهرر

162 بازدید | 18 پست

خونه مادرهمسرمم، عقدی هستم....دیشب اومدم اینجا خوابیدم..حالا شوهرم رفته ماهی بگیره...مادرش به پلاستیک داده دستم میگه اتاقو مرتب کن....دستمال بکش فلان کن...شیشه پاک کن داد بهم گفتم حساسیت دارم...گفت خب حوله بکش بعد خودم میام میزمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدونم والا سخته

حالا جارو داده دستم عین خر...ک اتاقو جارو بکش عزیزم...بعدم تارعنکبوتا رو بگیر...منم یه جارو سرسری زدم گذاشتمش کنار، اگ اومد گفت چرا تارا رو نگرفتی بگم گذاشتم پسرت بیاد خودش یکشه..من دستم نمیرسه

تارعنکبوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دوران عقد وقتی بری شب هم بمونی، خوب زیادی باهات خودمونی میشن

حالا جارو داده دستم عین خر...ک اتاقو جارو بکش عزیزم...بعدم تارعنکبوتا رو بگیر...منم یه جارو سرسری زدم گذاشتمش کنار، اگ اومد گفت چرا تارا رو نگرفتی بگم گذاشتم پسرت بیاد خودش یکشه..من دستم نمیرسه

چیکار کنم الان...

چی بگم، حالا روز عیدی دعوا راه ننداز، تا جایی که میتونی انجام بده، از شوهرت کمک بگیر.

ولی کلا ، همیشه به عنوان مهمون برو و بیا، ده سال ازدواج کردم تا حالا خونه مادرشوهرمو جارو نکردم.

همیشه به عنوان مهمون رفتم، چه عقد بودم ، چه الان.

برای شام و ظرف خودمون کمک میکنم ، ولی تایم بیشتری اونجا نیستم که بگن ، جارو بکش و ...