2777
2789
عنوان

مادرشوهر

228 بازدید | 17 پست

خونه مادرهمسرمم، عقدی هستم....دیشب اومدم اینجا خوابیدم..حالا شوهرم رفته ماهی بگیره...مادرش به پلاستیک داده دستم میگه اتاقو مرتب کن....دستمال بکش فلان کن...شیشه پاک کن داد بهم گفتم حساسیت دارم...گفت خب حوله بکش بعد خودم میام میزمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا امروز که عیده اینجا موندی پیش خانوادت بودی ظهر میومدی عید مبارکی خودت خودتو کم میکنی

شهرستانن اینا....دوساعت فاصله داریم از هم...مامانم اینا اومدن خونه مامانشون اینجا...منم با نامزدم اومدم خونشون

چیکار کنم، عصابم خورده میخام شوهرم اومد بهش بگم

نه ببین از الان سعی کن خودت با این چیزای کوچیک‌کنار بیای به نظرم به شوهرت بگی اونم میره به مادرش میگه و الکی کدورت پیش میاد

یکم کار کن بعد برو یه گوشه با گوشیت کار کن بگو خسته شدم

نه ببین از الان سعی کن خودت با این چیزای کوچیک‌کنار بیای به نظرم به شوهرت بگی اونم میره به مادرش میگ ...

الان یه دستمال سرسری کشیدم الکی...سیمایی هم که گفت جمع کردم اومدم رو مبل نشستم

نه ببین از الان سعی کن خودت با این چیزای کوچیک‌کنار بیای به نظرم به شوهرت بگی اونم میره به مادرش میگ ...

اگ‌گفت بیا جارو بکش چی بگم...وای اصلا توانش ندارم باور کن