2777
2789
عنوان

سال سختی بود

156 بازدید | 5 پست

سال سختی بود…

پر از فراز و نشیب، پر از امیدهایی که به حقیقت نپیوستند، پر از بدهی‌هایی که سنگینی‌شان را روی شانه‌هایم حس کردم. روزهایی که با تمام توان دویدم اما انگار مسیر، مدام از من دورتر می‌شد. لحظاتی که دست‌هایم را مشت کردم تا از پا نیفتم، اما زمین خوردن هم جزئی از مسیر بود.

سال سختی بود… اما من هنوز اینجام. با زخم‌هایی که نشانه‌ی جنگیدن‌اند، با رویاهایی که شاید کمی غبار گرفته باشند، اما هنوز زنده‌اند. شکست خوردم، اما تسلیم نشدم. زمین خوردم، اما بلند شدم.

سال جدید، شاید باز هم سختی داشته باشد، شاید مسیر هنوز هم پر از موانع باشد، اما من یاد گرفته‌ام که از نو برخیزم، که دوباره تلاش کنم، که نگذارم گذشته دست از رویاهایم بردارد. این‌بار با ایمان بیشتر، با امیدی که حتی در تاریکی هم روشن است.

به خودم قول می‌دهم که ادامه بدهم… و این‌بار، پیروزی نزدیک‌تر از همیشه خواهد بود.

و به شما…

به شما که در این مسیر افتادید اما بلند شدید، خسته شدید اما ادامه دادید، شکست خوردید اما رویاهایتان را رها نکردید…

سال نو مبارک.

امیدوارم امسال، سالی باشد که به تمام خواسته‌های قلبی‌تان برسید. سالی که رویاهایتان نه فقط در خیالتان، بلکه در دنیای واقعی لمس شوند. و اگر جایی، در میانه‌ی مسیر، باز هم سخت شد… یادتان باشد: ما برای تسلیم شدن نیامده‌ایم. 🌿✨

نوروز بر شما هم مبارک 

برای من هم فراز و نشیب داشت اتفاقات خوبی هم افتاد خداوند رو شاکرم اما این آخراش نه واقعا آخرش نههههه😔دعا کنید درست بشه 

غصه و درد از همتون دور عشق سلامتی رزق و رفاه و آرامش براتون از خداوند خواستارم منو هم دعا کنید 

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍