2777
2789

شاید عفونته

شاید از کلیه هاس 

اگ عفونت باشه که آب و سرکه رو قاطی کن بریز داخل وان بشین داخل وان

کلیه هاهم آب و مایعات زیادددد بخور تا رفع شه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندین ساله من سوزش دارم .خیلی حس بدیه .هروخت سوزش گرفتی آب بخور یا چایی که ادرار آوره خوب میشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

از لحاظ عفونت که بله عفونته 

ولی خب باید برین دکتر معاینه کنه چه نوع عفونتی هست 

اگه عفونت ادراری باشه مایعات فراوان بخورین حله ولی بهتره یه دوره سفیکسیم بخورین 

درضمن همینجوری هم مایعات زیاد بخورین تا سوزشتون کمتر بشه و کمتر اذیت شین 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹

من همش عفونت ادراری میگرفتم خیلی رفتم دکتر

قرص چرک خشک کن میده

فقط بهتون بگم درمانش آب فراووون هست تخم شربتی که دوساعت قبل مونده توآب خیس شده بخورزیادتوماه رمضان یعنی اینقدری بایدآب بخوری که هی بری دست شدیی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

شورت هاتم هرروزعوض کن نخی پاتون کنین فاقش رویاتوآفتاب بندازین یاروبخاری یااگه هیچ کدوم نشدبااتوروش بکشین چندباربعدپاتون کنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

سلامچندین ساله!؟ به پزشک مراجعه کردین؟؟

اره رفتم بیشتر از ده سال شایدم پونزده ساله. هروقت آزمایش میدادم عفونت نشون نمیداد سونو هم زیاد دادم . دوتام بچه بدنیا اوردم باز درست نشدم آخرین بار ک رفتم بلاخره ازمایش عفونت مثانه نشون داد وعفونت رحم .دارو داد خوب نشدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

داروهات و بگو سونو هم بذار

یادم نیس . خیلی ساله میرم دکتر