2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی هستم

152 بازدید | 21 پست

نباید با مامانم اونطور رفتار میکردم الان چکار کنم

اخه خودش شروع کرد منم خسته بودم دووم نیاوردم 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن از این ب بعد بچه خوبی باشی

ممنون🙃

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

گلم پیش میادبروازدلش دربیار💕

اخه خوابه

برو دستشو ببوس و معذرت خواهی کن مادر خیلی عزیزه میبخشه وقدر بودنشو بدون

میدونم میبخشه ولی رفتارم درس نبود

عیبی نداره تو کارتو انجام بده مادر زود فراموش میکنه ودیگه تکرار نکن که مادرت وخودت ناراحت بشید

اخه دستمال کاغذی افتاده بود تو کشو بعد مامانم اومد تو انداختی کلی حرف بارم کرد که هیچکاری نکردی ولی من کمک کردم کلی کار کردم ولی با این حال من هم ناراحت شدم

بغلش کن ازش معذرت خواهی کناون کاری ک دوس داره انجام بده:)

فعلا کاری که دوس داره رو انجام بدم دار فانی وداع میگم 

اخه دستمال کاغذی افتاده بود تو کشو بعد مامانم اومد تو انداختی کلی حرف بارم کرد که هیچکاری نکردی ولی ...

ولی بازم اون مادره حالا یه چیزی گفته کاش مادر من بود هزاران حرف می‌زد بهم ولی افسوس