امشب قشنگترین ،آروم ترین،امن ترین شب زندگیه منه انگار ک با بزرگ تر شدنم صبور تر شدم ،یاد گرفتم اروم باشم یقین پیدا کردم در هر حال کنارمی ❤️
افریدگار زیبای من تو همون نور زیبایی هستی که تو عالم خواب دیدمت ،چه ارامشی چه عشقی چه شوقی ...
انگار دیگه مشکلات منو نمیترسومه دیگه اصرار و التماس برای خواسته های بزرگ و کوچیک نمیکنم چون میدونم هرچی برام پیش میاد اول صلاح توست 🌹هیچی نمیتونه منو تکون بده چون دلم یه جوری قرصه ب حضورت ب بودنت که میدونم تکیه گاهی به محکمی یه کوه دارم ❤️
خدای مهربانم عاشقانه تو را میپرستم 🌹
خدا یا امشب قسمت نشد بشینمو مثل هرسال کلی دعا بخونمو راز نیازکنم ....ولی این دعای عظیم و پراز ارامشو برای هزارمین بار میخونم چون کلمه به کلمش پراز عشق من بتوهه میدونی ک با خوندن هر کلمش اشک از چشام جاری میشه از شدت عشقی که بتو دارم ❤️
تو در قلب من در روح و جان من تو تمام منی من تمام تو ❤️❤️❤️
خدا یا بزرگیو قسم مثل همیشه بساز برام مثل همیشه پدرانه محکم و مهربون پشتم باش عاشقتم یگانه معبود من❤️❤️❤️
إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَدْعُوكَ فَتَسْتَجِيبَ لِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِى...
إِلٰهِى فَكَما فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسىٰ عَلَيْهِ السَّلامُ وَنَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تُنَجِّيَنِى مِمَّا أَنَا فِيهِ وَتُفَرِّجَ عَنِّى فَرَجاً عاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد،
خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان