2777
2789

دوتا سیب زمینی خام رنده میزنی+دوتا سیب زمینی پخته شده+پیاز رنده شده+دو حبه سیر رنده شده+مقدار کمی گوشت چرخ شده+ادویه فراوان و خوشمزه+1تخم مرغ

بعد خمیر هارو موقع سرخ کردن خووووووووب توی آرد سوخاری بزن‌و سرخ کن....عااااالی میشه

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
دوتا سیب زمینی خام رنده میزنی+دوتا سیب زمینی پخته شده+پیاز رنده شده+دو حبه سیر رنده شده+مقدار کمی گو ...

آهان یعنی قبل سرخ کردن بزنم تو آرد سوخاری؟مرسی عزیزم

جواب ابلهان خاموشی است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امشب کتلت میخوام درست کنم

سیب زمینی سه تادرشت رنده میکنم با ی پیازم رنده میکنم ی دونه تخم مرغم میزنم زدچوبه نمک فلفل دارچین،تخم گشنیز خیلی کم میزنم و تو پودر سخاری غلت میدم وسرخ میکنم

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

آهان یعنی قبل سرخ کردن بزنم تو آرد سوخاری؟مرسی عزیزم

آره خوب خوب بغلطون...من عاشقشم😍

با نون باگت و خیارشور و گوجه معرکس😋

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli