دوروز خودم از قصد به دوست پسرم بی محلی کردم از صبح پیام ندادم تا شب که اگه دنبال بهونست یا چون استادمه ترس داره از دانشگاه نمیتونه ولم کنه با این کارم بره
ولی اینکه دوروز بهش پیام ندادم خودش هم دیروز ویس فرستاد حالمو پرسید هم امروز حتی گفت کجایی و کم پیدایی
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی چی مدلشون اینهمگه استاد دکتر و مهندس هر کدوم یه جورن تو رابطه
دیشبم یه تاپیک زدی
داشتم فک میکردم استادتو میشناسم
دهه ۶۰ هستن؟؟
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
تهرانمولی دانشگاه آزاد نیستمچرا انقد میخندی حالا بی دلیل😐
چون یاده خودم افتادم
منم دانشجو که بودم یکی از استادا بهم پیشنهاد داد
اوایل همینطوری بود به من میگف خبری ازت نیس خودشم اصلا ادمه چتی ای نبود
اواخر دیگه اصرار داشت ازدواج کنیم ولی دیگه من نمیخواستمش
اگه میخپای اسمشو بگو اکه همینه نجاتت بدم حداقل
خلاصه حواستو جمع کن از استاد جماعت دوس پسر درنمیاد