2777
2789
عنوان

استاد خصوصی زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 35533 بازدید | 102 پست
مطمئنی ایشون بودن؟!!! چون با من دارن سطح پیشرفته کار میکنن و خیلی راضیم. رشته خودم توی دانشگاه زبان ...

اینکه خودشون بودن بله عزیزم , شماره ای که شما نوشتین رو من دارم.

اما بازم حق با شماست هر کسی نوع و روشی رو می پسنده , چون به من گفتن ما هر جلسه فیلم داریم و باید چند بار گوش کنی و بگی چی داره میگه , دوست نداشتم این روش رو...

البته به من قیمت 50 تومن داده بودن , گرون کردن پس   

بازم از پاسخگویی شما و ثبت نظرتون متشکرم.. لطف کردین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول خواهرم که مثل شما دیپلم داشت با ایشون کار می‌کرد که با ایشون آیلتس و تافل گرفت برای مهاجرت. بعد ...

سلام خانم مانیا میشه به من اطلاعات این استاد رو بدید اگر دارید هنوز من نمیدونم چطوری به شما درخواست دوستی بدم الان این پیام رو درسایت دیدم

شما راضی بودین  ؟ هنوز درس میدن بهتون ؟

عزیزم من کارشناس مترجمی زبان و کارشناسی ارشد اموزش زبان انگلیسی هستم 

سابقه چند ساله تدریس خصوصی و تدریس کلاس در آموزشگاه ها رو داشتم 

قیمت تدریس خصوصی هم توافقی و مناسب هستش خواستید 

پیام بدید درخدمتم 

من الان برا روانشناسی مشهدم خییلی معلم امتحان کردم زمانی که تهران بودم بهترینش خانوم پارسی نزاد بود که اصالتا روسی بود و انلاین کار میکرد خیلیم جوونه به چند زبان مختلف میتونس صحبت کنه لهجه بریتیش فوق العاده ای داشت بعد اون اقای اجاقی بود ولی پرشاد پارسی نژاد یه چیز دیگه بود خیلیم مهربون بود با کسایی که استطاعت نداشتن رایگان کار میکرد حتی برا قشر مرفه ک ما بودیمم چند جلسه اول رایگان بود برو پیش اون لهجت عالی میشه خوشت میاد از خودت موقع حرف زدن

من الان برا روانشناسی مشهدم خییلی معلم امتحان کردم زمانی که تهران بودم بهترینش خانوم پارسی نزاد بود ...

اسم و فامیلشون چیه این خانوم ؟ به اسم پرشاد پارسی نزاد من کسب رو توی نت پیدا نکردم

استاد خوب زبان برای مکالمه و تدریس خصوصی مجموعه  mypte  رو پیشنهاد میدم .. تخصص کافی در زم ...

ممنونم

شما اونجا دانشجو هستید یا تدریس میکنید ؟

از قیمتاش خبر دارین ؟

استاد من اقای راد بودن من توی 100جلسه زبان انگلیسی با لحجه امریکایی رو پیش ایشون یاد گرفتم, برادرم هم پیش ایشون زبان رو توی 60جلسه فشرده یاد گرفت چون واسه کارش عجله داشت زودتر تموم کنه , روش اقای راد خیلی جالبه بدون کتاب هست 20سال هم تجربه تدریس حرفه ای دارن , من الان ادرسی از ایشون ندارم ولی شماره اقای راد 09121280032 هست. موفق باشید 

استاد من اقای راد بودن من توی 100جلسه زبان رو پیش ایشون یاد گرفتم, برادرم هم پیش ایشون زبان رو توی 60جلسه فشرده یاد گرفت چون واسه کارش عجله داشت زودتر تموم کنه , روش اقای راد خیلی جالبه بدون کتاب هست 20سال هم تجربه تدریس حرفه ای دارن , من الان ادرسی از ایشون ندارم ولی شماره اقای راد 09121280032 هست. موفق باشید 

عزیزم این تو شهریه هاشو به طور کامل  نوشته میتونی ببینی..من از این جا دیدم. https://mypte.ir/ ...

بله رفتم دیدم .... خیلی جاهای دیگه هم معرفی شده راستش

اما چون شما نوشتید, خواستم بدونم اونجا تدریس میکنید یا دانشجوی اونجا هستید که تجربتون رو بدونم به عنوان کسی که استفاده مستقیم ازش کرده.

بازم لطف کردین    

2790
2778
2791
2779
2792