2777
2789
عنوان

استاد خصوصی زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 35533 بازدید | 102 پست
عزیزم من تو آموزشگاه شکوه برای بچه ها ۱۲ ساله تدریس کردم .تهران هم هستم .

سلام

من رشته مترجمی خوندم بهم پیشنهاد دادن برم آموزشگاه برای تدریس 

راستش هنوز چیز درستی بلد نیستم ..‌به نظرت برم یه دوره کوتاه میتونم راه بیفتم؟ یا صبر کنم بازم کار کنم رو خودم؟.

یکم دایره لغاتم ضعیفه و دارم رو گرامر کار میکنم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
حالا از این مبحث من گذشتم ,  اما واقعا یه درد اینجا هست , وقتی هیچ دوستی اعلام نکرد که کلاس زب ...

اخی  از 6 سال پیش تاحالا تاپیکای مزخرف پربازدید بوده همیشه متاسفانه :(  فک کنم تا 20 ساله دیگه ادامه داره..... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من سه سال به صورت تخصصی و خصوصی کتاب های American English File رو تدریس میکنم. اگر نیاز به کلاس آنلاین دارید اسم خودتون و سطح زبان تون و آخرین کتاب آموزشی زبان انگلیسی که کار کردید رو برام SMS کنید تا تماس بگیرم باهاتون ۰۹۲۰۱۳۷۴۲۵۶

من خیلی بود دنبال ی معلم زبان خوب میگشتم اخه چند سال رفتم زبان چیزی یاد نگرفتم افسرده شده بودم یعنی تا اینکه یکی از دوستام که مهاجرت کرده  بهم معلم زبان خودشو معرفی کرد بچه ها منو تو کمتر از ۳ ماه راه انداخت ب گفته خودش و تو ۶ ماه زبان منو بست دغدغه منو رفع کرد خدا خیرش بده قیمت کلاس هاشم خیلی مناسبه البته ببینید این کلاسهاش تضمینیه صددر صد بقیه هم همین قیمت میگیرن ولی تهش چیزی یاد نمیگیری خواستم کمکی کرده‌ باشم بهتون چون میدونم مشکل خیلیاست 🥲🥲🥲🥲❤❤❤❤❤ آیدی تلگرامشون @englishstarsclub1

اینم شمارشون ۰۹۰۱۴۰۴۲۷۸۹

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد میکردن. تدریسشون آنلاین بود و خیلی تمرین میدادن تا یاد بگیرم. آی دی تلگرامشون رو برات میذارم .

قیمت کلاساشون هم خیلی خوبه .برای رزرو کلاس به این ای دی پیام بدین

telegram ID:pinklutus

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus

سرکار خانم نوید بسیار خوب تدریس میکنن. من سطح متوسط بودم و ایشون خیلی با حوصله و صبور با من برخورد میکردن. تدریسشون آنلاین بود و خیلی تمرین میدادن تا یاد بگیرم. آی دی تلگرامشون رو برات میذارم .

قیمت کلاساشون هم خیلی خوبه .برای رزرو کلاس به این ای دی پیام بدین

telegram ID:pinklutus

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus

2790
2778
2791
2779
2792