2777
2789
عنوان

بچم روانی کرده منو

287 بازدید | 10 پست

سه سالشه درست حرف نمیزنه سر هرچیزی اینقدر جیغ و داد می‌کشه خودشو زمین آسمون میزنه  بیرون برم سر هرچیزی خودش رو زمین آسمون میزنه گریه می‌کنه بخر از صبح بلند میشه الان بزور خوابوندمش  اصلا نمیخابه  از سردرد دارم میمیرم نمی‌دونم چیکار کنم دکترم بردم قرص خواب داد ندادم تو اینترنت زدم خیلی عوارض داشت

الهی بگردم  حق داری توام . خب روش تربیتشو عوض کن .  بدونه که حرف حرف پدر مادرشع و با این کاراش دیگه به نتیجه نمیرسع 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

برو پیش روانشناس کودک .. اونا با رفتارشناسی و یاددادن یه سری کارها بهت میگن چطور بچه ات رو کنترل کنی .. بدبختی ما تو این کشور اینه که قبل بچه دار شدن کسی واس ما دوره نمی ذاره این چیزا رو یادبگیریم ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم حق داری توام . خب روش تربیتشو عوض کن . بدونه که حرف حرف پدر مادرشع و با این کاراش دیگه ...

اصلا نمی‌دونم چی میخاد  

میشه بیشتر در مورد تربیت درست برام بنویسد ببینم چه روشی جواب میده روش

اصلا نمی‌دونم چی میخاد میشه بیشتر در مورد تربیت درست برام بنویسد ببینم چه روشی جواب میده روش

چمدونم والا 😅 بچه خاهرم اینجوری بود  اما خب خواهرم دیگه روششو عوض کرد  . مثلا اینکه وقتایی که تو بیرون از خونه چیزی میخاد بی محلی کنی بهش  . چون بعضی بچها روششو یاد گرفتن که مثلا اره اگه گفتم بخر اگه خرید که هیچی اگه نخرید  گریه زاری و خودشو همه کار می‌کنه و ... و می‌دونه که مامان حساسه و ... سریع براش تهیه می‌کنه . برا همین قلقشو همین میدونن وقتی چند بار اینحوری کردن نتیجه نگرفتن دیگه از سرشون میفته و اینکه خیلی ناز نازی بار نیارین بچه رو  . چه تو غذا خوردن چه خرید چه هر چی  خواست بخوره بخوره  نخواست  بزار گشنگی بکشه  که بعدا همون غذا رو به چشاش بکشه 

چمدونم والا 😅 بچه خاهرم اینجوری بود اما خب خواهرم دیگه روششو عوض کرد . مثلا اینکه وقتایی که تو بی ...

ببین عزیزم مثال. موقع خونه اومدنی اینقدر جیغ می‌کشه بستنی  خودشو میزنه منو باباشو میزنه خودشو از بغل مون میندازه پایین که بخریم براش می‌خریم مثلا شاید بیار فرصتش نباشه از ماشین پیاده شیم  تا دگ ببینه مارو روانی می‌کنه موها می‌کشه صورتمو چنگ چنگ میکنه

ببین عزیزم مثال. موقع خونه اومدنی اینقدر جیغ می‌کشه بستنی خودشو میزنه منو باباشو میزنه خودشو از بغل ...

خب اینجور مواقع خشک بودن وجدی بودن و یه تشر زدن خوبه . چون نمیشه همیشه یا روی خنده و.... بود با بچه .   دست بزن نه اصلا یه تشر با سر صدا   که متوجه بشه که دیگه این روشش جواب نمیده .

ببین عزیزم مثال. موقع خونه اومدنی اینقدر جیغ می‌کشه بستنی خودشو میزنه منو باباشو میزنه خودشو از بغل ...

خب دختر منم اینجوری بود 

من بیرون نمیرفتم‌ 

مهمونی‌نمی‌رفتم 

یا میرفتم میخریدم خونه اومدنی 

صبح نزار زیاد بخوابه 

شکلات چیپس‌اینا بهش نده اصلا 

تلوزیون گوشی ام‌نزار زیاد دستش باشه .....

بهتر میشه تا ۷ سالگی 

بچه منم همینطور یود بهتر شده یکم 

فقط سعی کن دیگه بچه نیاری تا عاقل نشده و اگرنه دق مرگت میکنه .....

من دومی آوردم کشت منو این فقط .....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

عزیزم بهترین کار صبر داشتن و خونسرد بودنه، سعی کن خودت رو کنترل کنی عصبانی نشی سرش، بهش بگو باید آرومو شمرده حرف بزنی تا بفهمم چی میگی، هر موقع خوب حرف زد تشویقش کن و باهاش بازی کن بفهمه کار خوب ننیجش خوبه، هر وقت جیغ و داد کرد فقط بی اعتنا باش و به کار خودت برس، انگار که نمیشنوی، اینها همه دوره ای هستن و اگر درست برخورد کنی بدون هیچ عوارضی چندماه دیگه کاملا از بین میرن. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵