2789
عنوان

اکسم مرد

266 بازدید | 11 پست

اکسمو بلاک کردم امشب دیدم اونم بلاکم کرده نمی خواستم برگردم بش فقط دلم نمیخواد باور کنه اخه ۲ سال تو رابطه بودیم قبلشم دوسش داشتم الان بعد اتفاقات و توهینایی که بهم کرد میخواستم قبل از کارما خودم انتقام اون شبایی که تا صبح زار زدم و اون روزای که دلتنگ بودم رو بگیرم شب که میشه حالم بد میشه کاش شب نشه

چیکار کنم که زجرو تو چشماش ببینم؟

فقط نگید انتقام نگیر وقتی یاد چیزای که کشیدم دلم میخواد اونم زجر بکشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید بزنیش.تنها راهش اینه😂

نمیشه که 😃

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من یه جا یه جمله خوندم خیلی باحال بود و البته خودم همین کارو انجام دادم .. گفت : برا انتقام گرفتن از یک نفر هیچ کاری بالاتر از این نیست که خودت رو ازش بگیری ... که تو هم این کارو کردی ..

نه زنده اس همین جوری گفتم بیاید 😃

من یه جا یه جمله خوندم خیلی باحال بود و البته خودم همین کارو انجام دادم .. گفت : برا انتقام گرفتن از ...

اره کردم اونم تو یه برنامه دیگه گفت ان بلاکم کن اونجام بلاکش کردم بعد امشب اونم منو بلاک کرده بنظرت چیکار کنم که زجر بکشه

بهترین زجر موفقیتت هست

اینکه صددرصد ولی الان 

ببین بنظرم  بیخیالش باش وقتی هی بخای دنبالش باشی یا یکاری کنی انتقام بگیری با خودش میگه ببین من چی بودم و چیکار کردم که این انقد دنبالمه و سوخته از کارام

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

ببین بنظرم بیخیالش باش وقتی هی بخای دنبالش باشی یا یکاری کنی انتقام بگیری با خودش میگه ببین من چی ب ...

جواب خوبیامو با خیانت کردن داد اونم با کی با کسی که مث خواهربود 

ببین بنظرم بیخیالش باش وقتی هی بخای دنبالش باشی یا یکاری کنی انتقام بگیری با خودش میگه ببین من چی ب ...

من نمیتونم بگذرم چجوری اخه

اره کردم اونم تو یه برنامه دیگه گفت ان بلاکم کن اونجام بلاکش کردم بعد امشب اونم منو بلاک کرده بنظرت ...

بی تفاوتی .. انگار اصلا از اول وجود نداشت .. این برا هرکس بدترین زجره ..