هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2145 عنوان گریم گرفته یعنی چی 86 بازدید | 5 پست از دست خودم عصبانیم چرا میخوام یچیزیو درست انجام بدم یکاری کنم ولی میندازم پشت گوشم خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ 1403/12/30 | 01:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soofia279 عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 6014 رجوع به اسم کاربریت خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗
ملودیپیانو عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 410 فقط خودت باید بهش غلبه کنی عزیزم .احتمالا انرژی نداری انرژی کم هم ناشی از بی خوابی کم خونی و اینجور موارد میشه کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2145 رجوع به اسم کاربریت چند ماهه اینطوریم😔 خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2145 افسردگی داری جدی خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️