2777
2789
عنوان

بعد دوسال💔

303 بازدید | 18 پست

هنوز فراموشش نکردم تا ۶ ماه اول ۴۰۲ داشتمش انقدر دلتنگش نبودم الان دارم دق میکنم فقططط

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

نمی‌دونم چرا آدمی که تو ذهنته نباید تو زندگیت باشه 

خیلی سخته درکت می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان باید برمیگشتی به روال عادی با یه روانشناس حرف بزن

یعنی نرمال نیست هنوز فراموشش نکردم ‌؟(:

نمی‌دونم چرا آدمی که تو ذهنته نباید تو زندگیت باشه خیلی سخته درکت می‌کنم

🙂💔

چرا بعد اون با یه ادم دیگه اشنا نشدی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا بعد اون با یه ادم دیگه اشنا نشدی؟

هیکی مثل اون فرد نیست برای من 

فکر نمی‌کنم پیدا هم بشه 

فراموش که نمیشه عزیز بهرحال یه بخشی از زندگی شما بودهولی آزار دهنده که حالت بد باشه نباید باشه

باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 

هیکی مثل اون فرد نیست برای من فکر نمی‌کنم پیدا هم بشه

چه کارایی برات میکرد که بقیه نمیکنن؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چه کارایی برات میکرد که بقیه نمیکنن؟

کآر خاصی که نمی‌کرد،  ولی همیشه بهم کایب خوبی میداد علاوه بر این من بی نهایتت دوسش داشتم و الانم دوسش دارم 

[QUOTE=375978675]باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 [/QUOTEآره خب میفهمم ولی باید به خودت کمک کنی اگه هزینه روانشناس نداری الا پیج و منبع زیاده مطالعه کن 

این کش اومدنه خیلی ارتباط به عشق نداره 

کآر خاصی که نمی‌کرد، ولی همیشه بهم کایب خوبی میداد علاوه بر این من بی نهایتت دوسش داشتم و الانم دوس ...

خودت نمیخوای فراموشش کنی

وگرنه یقینا فرد خاصی نبوده

این مدت که نبودش چه اختلالی توی زندگیت ایجاد شد؟

به خودت فرصت اشنایی با یه ادم جدید و درست رو بده

[QUOTE=375978675]باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 ...

به نظرت ربطش پس به چیه ؟ چون واقعا دوسش دارم

خودت نمیخوای فراموشش کنیوگرنه یقینا فرد خاصی نبودهاین مدت که نبودش چه اختلالی توی زندگیت ایجاد شد؟به ...

هیچی فقط دپرس شدم