نمیدونم چرا آدمی که تو ذهنته نباید تو زندگیت باشه
خیلی سخته درکت میکنم
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
هیکی مثل اون فرد نیست برای من فکر نمیکنم پیدا هم بشه
چه کارایی برات میکرد که بقیه نمیکنن؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
[QUOTE=375978675]باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 [/QUOTEآره خب میفهمم ولی باید به خودت کمک کنی اگه هزینه روانشناس نداری الا پیج و منبع زیاده مطالعه کن
کآر خاصی که نمیکرد، ولی همیشه بهم کایب خوبی میداد علاوه بر این من بی نهایتت دوسش داشتم و الانم دوس ...
خودت نمیخوای فراموشش کنی
وگرنه یقینا فرد خاصی نبوده
این مدت که نبودش چه اختلالی توی زندگیت ایجاد شد؟
به خودت فرصت اشنایی با یه ادم جدید و درست رو بده