2789
عنوان

بعد دوسال💔

305 بازدید | 18 پست

هنوز فراموشش نکردم تا ۶ ماه اول ۴۰۲ داشتمش انقدر دلتنگش نبودم الان دارم دق میکنم فقططط

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

نمی‌دونم چرا آدمی که تو ذهنته نباید تو زندگیت باشه 

خیلی سخته درکت می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا الان باید برمیگشتی به روال عادی با یه روانشناس حرف بزن

یعنی نرمال نیست هنوز فراموشش نکردم ‌؟(:

نمی‌دونم چرا آدمی که تو ذهنته نباید تو زندگیت باشه خیلی سخته درکت می‌کنم

🙂💔

چرا بعد اون با یه ادم دیگه اشنا نشدی؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

چرا بعد اون با یه ادم دیگه اشنا نشدی؟

هیکی مثل اون فرد نیست برای من 

فکر نمی‌کنم پیدا هم بشه 

فراموش که نمیشه عزیز بهرحال یه بخشی از زندگی شما بودهولی آزار دهنده که حالت بد باشه نباید باشه

باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 

هیکی مثل اون فرد نیست برای من فکر نمی‌کنم پیدا هم بشه

چه کارایی برات میکرد که بقیه نمیکنن؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

چه کارایی برات میکرد که بقیه نمیکنن؟

کآر خاصی که نمی‌کرد،  ولی همیشه بهم کایب خوبی میداد علاوه بر این من بی نهایتت دوسش داشتم و الانم دوسش دارم 

[QUOTE=375978675]باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 [/QUOTEآره خب میفهمم ولی باید به خودت کمک کنی اگه هزینه روانشناس نداری الا پیج و منبع زیاده مطالعه کن 

این کش اومدنه خیلی ارتباط به عشق نداره 

کآر خاصی که نمی‌کرد، ولی همیشه بهم کایب خوبی میداد علاوه بر این من بی نهایتت دوسش داشتم و الانم دوس ...

خودت نمیخوای فراموشش کنی

وگرنه یقینا فرد خاصی نبوده

این مدت که نبودش چه اختلالی توی زندگیت ایجاد شد؟

به خودت فرصت اشنایی با یه ادم جدید و درست رو بده

[QUOTE=375978675]باورت میشه هنوزم گریه میکنم براش ؟ از اون گریه های خرکي نه ها ، عررر میزنم قشنگگ😭 ...

به نظرت ربطش پس به چیه ؟ چون واقعا دوسش دارم

خودت نمیخوای فراموشش کنیوگرنه یقینا فرد خاصی نبودهاین مدت که نبودش چه اختلالی توی زندگیت ایجاد شد؟به ...

هیچی فقط دپرس شدم