2777
2789
عنوان

سوال تلی

107 بازدید | 15 پست

سلام خانما ما یه کانال داشتیم که آقای همسر اومد و دلیت اکانت کرد و اینکه مدیر کانال بود حالا دیگه هیچ دسترسی بهش نداریم کسی میدونه میشه کاری کرد یا نه؟😢

من فقط تل سر دارم 😆

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیلیت اکانت که کنید همه گروهایی که توش عضوید پاک میشن

حتی استیکراتون

مگر اینکه جایی آدرس گروهو کپی کرده باشید بتونید باز عضوش بشید

یا کسی تو کانالتون عضو بوده باشه بهش بگید لینک کانالو بفرسته

دیلیت اکانت که کنید همه گروهایی که توش عضوید پاک میشن حتی استیکراتون مگر اینکه جایی آدرس گروهو کپی ...

گروه نه یه کانال داشتیم که همسرم مدیر بود دلیت اکانت کرده الان اون کانال همچنان هست ولی بدون ادمین 

گروه نه یه کانال داشتیم که همسرم مدیر بود دلیت اکانت کرده الان اون کانال همچنان هست ولی بدون ادمین&n ...

والا اینو درست نمیدونم

نمیشه الان براش ادمین تعریف کنید 

امتحان کنید

خوشبحالت من همونم ندارم 😆

😆 بیا ماد من مال تو من یه ابی دارم یه طلاییم داشتم جنسش خوب نبود شکوندمش😑😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

والا اینو درست نمیدونم نمیشه الان براش ادمین تعریف کنید  امتحان کنید

نه هیچ کاری نمیشه کرد الان نمیدونم کسی تجربه داشته الان وقتی خودمون هم ادرس کانال رو میزنیم مثل بقیه اعضا هستیم😭

بزن تو گوگل سوالات رایج ت ل گ ر ا م شاید اونجا جواب داده باشن مضمون سوالتو بنویس جوابش احتمالا بیاد

اونجا هم زده نمیشه کاریش کرد گفتم شاید اینجا کسی از طریق هکری چیزی تونسته باشه کاری کنه

نه آبی دوسندارم  یه قرمز بخر بفرس برام 😆😆✌

😆 چشششششم تو جون بخواه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40