2777
2789
عنوان

چقدر شیر خوردن بچه قشنگه😍😍😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 66 پست
شاید باورت نشه ولی از شیر خوردن بچهاز صدای شیر خوردنشاز اون شیر که کنار لبش جاری شده تا گردنش و...مت ...

وای منم بدم میاد چندشم میشه یه بچه سینمو بخوره 

بچه دوست نیستم

۵ساله ازدواج کردم تاتونستم جلوگیری کردم

بچه چیه

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگممن تجربه شو ندارم ولی حس میکنم مادر مور مورش میشهآره؟

من ندادم کلا خوشم نمیومد وسواس داشتم هربار میرفتم میشستم احساس میکردم موقع شیردهی کلافم   یسریا میبینی عرق میکنن مدام بچه زیر سینه اس همونجور ادم کلافه میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کاش خدا تا سال دیگه این موقع به منم بچه صحیح و سالم داده باشه انشاالله

الهی که سال بعد این موقع شماام درحال شیردادن باشی

ی بچه ی عاقبت بخیر که مایه سربلندیت بشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وای منم بدم میاد چندشم میشه یه بچه سینمو بخوره بچه دوست نیستم۵ساله ازدواج کردم تاتونستم جلوگیری کردم ...

منم خوشم نمیاد

از آینده ی بچه هم میترسم....

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

روزی که دخترمو از شیر گرفتم های های اشک ریختم که دوباره کی قراره یه جوجه رو شیر بدم و اینقدر بهم نزدیک باشه🫠

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

وایی عزیزم😂😂

والا انگار قراره من بخورم 🤦🏻‍♀️ شیشه رو پرت میکنه پامیشه بدو بدو منم دنبالش  داد و هوار دعوا اخرش با گریه میاد میخوره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
قشنگهدختر من که ۵ ۶ ماه بیشتر شیر نخورد اونم به زور و بلا. ولی تصور کردم اگه من میرفتم مصلی! وای وای ...

من الانم نمیتونم جایی برم😅

به نظرت تا چندسالگی ادامه داره؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

2790
2778
2791
2779
2792