2777
2789
عنوان

چقدر شیر خوردن بچه قشنگه😍😍😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 66 پست
بخدا میفهمم چی‌میگی😅دختر منم از دیوار میره بالا ها.از روی مبل ها میپره و دونه دونه راه میره خودشو م ...

بچهای اطراف من همه ارومن بخدا دختر عموی شوهرم پسرش همسن پسر منه ببین این زن از وقتی زایمان کرده یروز خونه نبوده عروس روضه عزا از عمل کردن دماغو ارتودنسی دندونو لیپو بگیر تا بره انجام داده بچه اخ نمیگه همین که لطف کنه شیر بده پوشکشو عوض کنه  حالا پسر من زمینو زمانو بهم میدوزه یکم گرمش بشه یا سردش بشه غذا و پوشک که دیگه جای خود اسباب بازیو پرت میکنه توقع داره من با این هیکل 🫤 جلوش خمو راست شم بیارم این باز پرت کنه   نیارم جیغ میزنه گریه قهر اخرین دفاعش اینه زمینو گاز میگیره من باور کنم این عصبیه😂😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهای اطراف من همه ارومن بخدا دختر عموی شوهرم پسرش همسن پسر منه ببین این زن از وقتی زایمان کرده یروز ...

دختر من دستشو گاز میگیره با حرص😐

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الهی که سال بعد این موقع شماام درحال شیردادن باشیی بچه ی عاقبت بخیر که مایه سربلندیت بشه

قربونت برم عزیز دلم انشاالله ممنون ازت 

انشاالله که بهترین ها برات رقم بخوره در زندگی♥️

2790
2778
2791
2779
2792