2777
2789
عنوان

تبعیض مادرشوهر بین دو جاری

148 بازدید | 7 پست

شوهرم فقط یه برادر داره و ما فقط دوتا جاری هستیم 

من عروس دوم هستم و جاریم ۱ سال زودتر از من ازدواج کردن قبل از اینکه من بیام انقدر مادر شوهرم و جاریم کارد و پنیر بودن که توی عروسیشون مادرشوهرم باجاریم قهر بودن همیشه مادرشوهرم غیبت جاریمو میکرد و نفرینش میکرد و گریه و زاری میکرد اینکه میگم گریه واقعا اشک میریخت ها میگعت اخه من غیر این دوتا پسر کسیو ندارم ... 

من همیشه تلاشم و مبنای کارمو از همون اول اینجوری گذاشتم که با مادرشوهرم دوست باشم و به گفته خودش مثل دخترش باشم اما خیلی قدر نشناس و نمک نشناسه به شدت آدمه دهن بینی هست و دوقطبیه خونه من طبقه بالا مادرشوهرمه اما خونه جاریم مستقله و جدا هستن   از وقتی اومدیم اینجا بخدا دره خونم همیشه به روشون بازه همش میگم اگه مامان خودم این پایین بود میلما روزی چتد بار میرفتم پیشش برای همین اصلا برام مسئله ای نبود مادر شوهرم دم به دیقه بچمو صدا بزنه یا بیاد خونمون اما حالا کار به حایی رسیده حس ریاست میکنه احساس میکنه هرمهمونی بخاد بیاد خونشون من باید برم کمکش بدم الان جاریمو با من باهم دعوت میکنه همش پیشه شوهرم گلایا منو میکنه که فاطمه باید زودتر بیاد کمکم کارا رو بکنه اما از جاریم هیچ انتظاری نداره و وقتی میاد  احترام بیشتری به اون میزاره و اگ جاریه یه لیوان جابه جا کنه صد بار ازش تشکر میکنه  با روی باز اما از من تشکر نمیکنه جلوی جاریم  و من کمک که میدم کار آشپزخونه تموم میشه میگم کاری نداری دیگه تااا اونموقع به زور با یه لحن خاصی میگه نه دستت درد نکنه خیلی بیشعور و قدر نشناسه نمیدونم من خانواده ام اصلا اینجوری خاله زنک نیستن اصلا مامانم بین منو زن داداشم انقدر فرق نمیزاره اما مادر شوهرم بین من و جاریم که هردو عروس اون خانواده ایم و من و همسرم از هر لحاظ بیشتر و بیشتر کمک حالشونیم اینجوری رفتار میکنه؟ چند بار تصمیم گرفتم منم مثل خودش باشم و بی محلش کنم باور میکنید از ته قلبم ناراحت میشم و دلم نمیخاد اینجوری باشم و اعصابم بهم میریزه من دوس دارم بهش محبت کنم ولی محبت حالیش نیست من باید چطوری باهاش برخورد کنم توی این شب احیا ببین چطور منو بهم ریخته من ادمی نبودم که همچین چیزایی برام مهم باشه ولی انقد رفتاراش آزارم میده ناراحت شدم امشب دیگه خیلی دلم شکست 💔

مادرشوهرمنم اینجوریه اصلا انگار قانونشه هرکی بهشون میرینه عاشق اونن منم اوایل سختم بود ولی تصمیم گرفتم پا رو دلم بزارم و محبت اضافه نکنم با اینکه هنوزم نسبت به جاریم خیلی بهترم براشون ولی بیش از حد از خودم مایه نمیزارم و همچنان احترام اون بیشتره ،فک کن جاریم اومد تو خونشون دعوا راه انداخت شوهرش مادرشو فحش کش کرد، با منو شوهرم مادرش دوهفته قهر بود!!! بعد جاریمو دید پرید بغلش کرد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

ببخشیدا ولی حقته.

تازه وارد بودی، با خودت فکر کردی حالا که مادرشوهرم با جاریم مشکل داره، من از فرصت استفاده کنم و خودمو شیرین کنم برای مادرشوهرم تا بشم عروس خوبه.

ولی یه درصد به این فکر نکردی جاریم چه رفتاری از مادرشوهر دیده که فاصله گرفته.

حالا هم نوش جونت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا ولی حقته.تازه وارد بودی، با خودت فکر کردی حالا که مادرشوهرم با جاریم مشکل داره، من از فرصت ا ...

اره واقعا اما برای خود شیرینی نبود فقط دلسوزی بود دلسوزیه بیش از حد خوبی از حد بگذره

ببخشیدا ولی حقته.تازه وارد بودی، با خودت فکر کردی حالا که مادرشوهرم با جاریم مشکل داره، من از فرصت ا ...

ولی خیلی درست گفتی شما واقعا چه رفتاری ازش دیده که اینجوری میکرد باهاش من بچه بودم مگه چند سالم بود فقط دلم میسوخت و همش ازش بد میگفت هم اون هم پدر شوهرم هم شوهرم حتی برادرشوهرم گاهی اوایل عروسیش میومد خونه مامانش از زنش بد میگفت مثلا میگفت تقصیر مامانه منو گیر کرد با یه زن زبون نفهم 

ولی خیلی درست گفتی شما واقعا چه رفتاری ازش دیده که اینجوری میکرد باهاش من بچه بودم مگه چند سالم بود ...

تجربه دارم آخه.

من تو جایگاه همون جاریتم

سالها احترام و محبت نتیجه ای جز بی احترامی و آزار نداشت. ولی چون صدام در نمیومد تهش گفتن عروس بد بود. 

حالا منتظرم ببینم صدای جاری کی در میاد.

چون فکر میکنن حتما مشکل از من بوده. 

منم واگذار کردم به خدا.