بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد دوس دارم دیجی بیاریمو اهنگ اورجینالشو بذاریم ولی نامزدم تو کتش نمیره...میخواد ارکستر بیاره من اصن ارکستر دوس ندارم😓
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
جانم میخام فارسی باشی خودم دلبریتو کمتر کن رو دوس دارم ولی نه زیاد
زیادی آرومه ریتمش.... برا رقصیدت تنهایی حلو آینه خوبه😂