2821
2789
منم چندوقت دیکه عروسیمه...اهنگ مخصوصمون اهنگ (خدا دوستم داشت)... خیلی قشنگ و شاده یذره ریتمش جوریه ک ...

خوشبخت شی عزیزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ٩۶/٩/٩ عروسیم بود رو آهنگ قسم میخورم هنگامه رقصیدیم البته چندتا آهنگ دیگه مدنظرم بودااا ولی نمیدونم چرا اخرش اینو انتخاب کردیم 

مبارک باشه گلم خوشبخت بشی

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

انقد دوس دارم دیجی بیاریمو اهنگ اورجینالشو بذاریم ولی نامزدم تو کتش نمیره...میخواد ارکستر بیاره من اصن ارکستر دوس ندارم😓

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
عزیزم ، من تو عروسیم انقد همه چی منظم پیش رفت با همه اهنگ ها رقصیدم ، چه جور رقصی میخوای با چه جور ا ...

جانم میخام فارسی باشی خودم دلبریتو کمتر کن رو دوس دارم ولی نه زیاد 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خوشبخت شی عزیزم

همچنین علوس😘😘🎈 عروسیت کِیه؟ 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
جانم میخام فارسی باشی خودم دلبریتو کمتر کن رو دوس دارم ولی نه زیاد 

زیادی آرومه ریتمش.... برا رقصیدت تنهایی حلو آینه خوبه😂

من ٩۶/٩/٩ عروسیم بود رو آهنگ قسم میخورم هنگامه رقصیدیم البته چندتا آهنگ دیگه مدنظرم بودااا ولی نمیدو ...

خوشبخت شی جانم میسی

اصن خودت برو وسظ بشکن بزن بگو عروس چیقد قشنگه دوماد خوشابو رنکه شله شله شله شله.....

خیلیم معروف میشی😂 دنبال اهنگم نمیگردی

ایشالله عروسیت بهترین روز زندگیت باشه برات آرزوی خوشبختی میکنم 😍😍😍😍با هر آهنگ دوست داری برقص تا ...

😘😘😘

اصن خودت برو وسظ بشکن بزن بگو عروس چیقد قشنگه دوماد خوشابو رنکه شله شله شله شله..... خیلیم معروف می ...

😅😅😅