2777
2789

من و همسرم عقدیم کفش ست خریدیم برای همسرم تیشرت سفید و از روش یه کت

حالا اطرافم یه زوجی که ۷ ساله ازدواج کردن رفتن خونشون دقیقا کارای مارو کپی کردن🤣

شاید بگین خب نشون ندین وسایلاتونو ، باید بگم ما رسم عیدی بردن اوردن داشتیم از اونجا دیدن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ول کن با دید مثبت نگا کن 

اونا شمارو الگو قرار دادن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مسخره دیوانن

یعنی دقیقا عین ماااا

حالا خانمه لباساشو خریده بود وگرنه میرفت عین مال من میخرید اگه خجالت نمیکشید

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ول کن با دید مثبت نگا کن اونا شمارو الگو قرار دادن

خیلی حرص خوردممم

یعنی دقیقا عین مااااحالا خانمه لباساشو خریده بود وگرنه میرفت عین مال من میخرید اگه خجالت نمیکشید

حسودی میکنه ب نظرم 

سعی کن باهاش زیاد صمیمی نشی سر حسادت ب چوخت نده ... حواست جمع باشه ..

هرچه در جستن آنی ،آنی 
حسودی میکنه ب نظرم سعی کن باهاش زیاد صمیمی نشی سر حسادت ب چوخت نده ... حواست جمع باشه ..

واقعا ب نظر خودشون ضایع نیستتت؟ عین لباسای همسرم رفتن خریدن فقط رنگ کت فرق میکنه

از فامیلای من هستن بدبختی

اره مشخصه حسودیش

اوووه بچه ای مگه

فک کنننن یه بچه چن ساله داشتی باشی دغدغت این باشه با دختر نشون کرده رقابت کنی

واقعا ب نظر خودشون ضایع نیستتت؟ عین لباسای همسرم رفتن خریدن فقط رنگ کت فرق میکنهاز فامیلای من هستن ب ...

به نظر خودشون نه 

چون یجورایی میخاد بگه مگ من چیم کمتره و بخام از تو بهتره م 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
به نظر خودشون نه چون یجورایی میخاد بگه مگ من چیم کمتره و بخام از تو بهتره م

از من بهتره الان؟ رفته عین مال مارو خریده😔😂

خو اسکول دیگ عقل داشت بجا اینکارا فکر اینده ش بود و زندگیش تو ام دایورت کن و خوش بگذرون ولش کن بابا

حققق

فک کنننن یه بچه چن ساله داشتی باشی دغدغت این باشه با دختر نشون کرده رقابت کنی

🤣🤣ای قلبونت برم‌ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.