2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه .یعد ازپواج هر چیزی که خریداری بشه هر پولی اضافه بشه باید نصف نصف بشه چون باهم بودن شریک هستن ولی ...

خب زنی که کنار شوهرش داره با آرامش زندگی میکنه که درخواست مهریه نمیکنه مگر اینکه به مشکل بخورن که اینجا دیگه زن حقشه که یه پشتوانه داشته باشه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
خب زنی که کنار شوهرش داره با آرامش زندگی میکنه که درخواست مهریه نمیکنه مگر اینکه به مشکل بخورن که ای ...

نه چ حقی؟هم زن هم مرد به یه اندازه باید تلاش کنن چرا باید مهریه داد؟قدیم زنها امنیت نداشتن ازشون سواستفاده میشد عملا ماشین حوجه کشی میشدن هر خانم ۱۰ ۱۵ بچه میاورد وای زنهای الان که ازادی کامل دارن چرا باید برتری داشته باشه چه آورده ای میاره تگه ادعای برابری دارین پس چرا مهریه؟مرد میره بیرون کار میکنه پول میاره رن هم بچه میاره خونه داری میکنه باهم با عشق زندگیو میسازن اون خانمی که نه کار میکنه نه بچه میاره چرا باید مهریه بهش تعلق بگیره؟اه ازش بپرسن چی میاری میگه خودمو خب مرد هم خودشو میاره هر دو به یه اندازه لذت میببرن پس نباید یکی برتری داشته باشه .اون خانمی که لطف میکنه از خودگذشتگی میکنه مادر میشه اون اره خیلی کار بزرگی میکنع