2777
2789

خانوما اون صبح بهم دو تومن زد گفت دو تومن میزنم که بری خرید کنی و پول خیاط که میشه پونصد تومن رو هم بدی!!!!!!

خودمم 800 سهام عدالت داشتم

من صبح رفتم دوتا وسیله خریدم برای مامانم اینا شد 

490 ( مامانم پولشو‌ حساب میکنه بعدا)

یدونه شال 270

یدونه شال مشکی 230

یدونه هم شال بیرون 420

یه زیر سارافون 250

و یه جوراب 45 تومن 

95 هزارم پول تاکسی و آب معدنی و شارژ شد 

موندش یه تومن 

کفش هم سفارش دادم 

به شوهرم گفتم تو از کارتت پول بزن من‌کارتم رمز دوم نداره 

کمرم نمیاد برم عابر بانک بزنم بیام 

هرچی گفتم گوش نداد گفت از کارت خودت بزن من‌بهت پول داده بودم!!!!! 

گفتم خوب چی میشه من اصلأ کارتم اضافه پول باشه همیشه باید خالی باشه 

تازه‌پونصد هم‌هنوز‌ پول خیاط ندادم 

هرچی گفتم گفت باید خودت بزنی من بهت پول داده بودم

680 هم از کارت خودم رفتم زدم

بخدا به راحتی برای مامانش اینا پول میده الان ده میلیون برای مغازشون خرید کرد 

خیلی دلم گرفته 

برای من زورش میاد از یه حد به بعد خرج کنه

ولی برای خانوادش اصلأ و ابدا 

خیلی دلم شکست حق دارم؟

بهش گفتم خیلی گدایی 

رفت خوابید

هعی اینم از شب عید ما 

حق داری .بگو باید هر ماه فلان مبلغ دقیق برام بزنی .نزنی وای به حالته.‌هر چی هم میری خرید اگر مثلاً ۳۰۰اومن تموم میشه بکو ۵۰۰

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی مدیریت هزینه بلد باش

چرا ۳ تا شال گرفتی واقعا 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

برای خانواده ش رو نمیدونم ولی وقتی بهت پول داده و همونجا مشکلی با مبلغ نداشتی، با همون کارت رو انجا ...

بخدا از یه‌تومن با زور خودم کرد دوتومن 

هرچی گفتم دیگه بیشتر نزد 

درسته ولی مدیریت هزینه بلد باشچرا ۳ تا شال گرفتی واقعا

اخه یدونه با یکی‌از لباسام باید میپوشیدم چون رنگش سبزه و لباسم هم‌که دوختم سبزه 

یدونه هم بیرونی با عبام

یدونه هم مشکی نداشتم اصلا محرم هم میخواستم 

دیگه همشو باهم خریدم 

بهش گفتم خیلی چشمات تنگه خیلی خسیسیخیلی گدایی هرچی از دهنم دراومد گفتم گفتم پول داشته باشم ول میکنم ...

اون چی گفت؟؟ خیلی بد حرف زدی🤔

یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)

اخه یدونه با یکی‌از لباسام باید میپوشیدم چون رنگش سبزه و لباسم هم‌که دوختم سبزه یدونه هم بیرونی با ع ...

خب شرایط اقتصادی سخته یدونه مشکی بگیر با همچی بیاد

بقیشو نگهدار پیش خودت بهش نگو

پس انداز

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده