2777
2789
عنوان

بعضی چیزا نمیزاره درس بخونم

77 بازدید | 9 پست

گذشته خیلی اذیتم میکنه خیلی زیاد 

وقتی میخوام درس بخونم نمره های پایینی که گرفتم یادم میاد سوتی هایی که دادم و همه بهم خندیدن وقتی رفتم پای تخته و درس بلد نبودم 

وقتی که مریض بودم و از درد قیافم مچاله بود 

وقتی خیلی با یکی صمیمی شدم و در مورد موضوعات مختلف حرف زدم وقتی معلم جلو جمع ضایعم کرد و از خجالت آب شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو باید تغییرش بدی اگه واقعا خودت درس خوندنو دوس داری بخون تا دیگه به اونا اجازه ندی این رفتارارو ...

من درسم خوبه معدلم ۱۹.۳۱ صدم شد 

این چیزایی که میگم مال پارساله و هنوز از ذهنم بیرون  نمیره هر وقت فکر میکنم اصلا مخم داغون میشه 

من درسم خوبه معدلم ۱۹.۳۱ صدم شد این چیزایی که میگم مال پارساله و هنوز از ذهنم بیرون نمیره هر وقت فک ...

خب بیخیال به پیشرفتت فکر کن تو انقد تلاش کردی که معدلت به این خوبی شده ادما حرف زیاد دارن برا زدن درست خوب باشه میگن خرخونی خوب نباشه میگن حتما خنگی اونا فقط میخوان یه حرفی بزنن 

الهی 

ولی سعی کن تاثیرش ندی و انگیزه بسازی بابتش در جهت تغییرات مثبت ...

منم خیلی خاطره ی بد داشتم ،به بدبختی سعی کردم تاثیر نذاره ،از‌یه جایی به بعد به خودم گفتم تلافی کن و نذار تا ابد بشه بهونه برات ...

الان که برای دوستام تعریف میکنن برگاشون میریزه 😅

الهی ولی سعی کن تاثیرش ندی و انگیزه بسازی بابتش در جهت تغییرات مثبت ...منم خیلی خاطره ی بد داشتم ،به ...

من درسم خوبه معدلم ۱۹.۳۱ صدم شد 

این چیزایی که میگم مال پارساله و هنوز از ذهنم بیرون  نمیره هر وقت فکر میکنم اصلا مخم داغون میشه خیلی غصه میخورم اصلا تمرکزم کامل از دستم میره 

من درسم خوبه معدلم ۱۹.۳۱ صدم شد این چیزایی که میگم مال پارساله و هنوز از ذهنم بیرون نمیره هر وقت فک ...

متوجه ام 

من خودم معدلم ۱۹ و ۸۰ اینا بود و بازم مشکل ساز بود برام خیلی چیزا ...حتی به خاطر حل نکردن تمرین ریاضی تو خونه از کلاس معلمم پرتم کرد بیرون در حالیکه تنها بیست کلاس بودم 😂میخوام بگم چیزی نیست که بخوای تو زندگیت تاثیر بدی 👌🏻برای هر کسی یه مدلش پیش میاد 

برای همین میگم اهمیت نده و در جهت مثبت ازشون استفاده کن ،دیگه تموم شده آخه ...سعی کن ایگنور کنی کامل ...حیفه 

متوجه ام من خودم معدلم ۱۹ و ۸۰ اینا بود و بازم مشکل ساز بود برام خیلی چیزا ...حتی به خاطر حل نکردن ت ...

من پارسال نهم معدلم ۲۰ بود بعد دبیر عربی ازم اتفاقی درس پرسید بلد نبودم اونم جلو همه کلی جریمه ام کرد و جلو همه گفت صفر شدی یا یه بار دبیر ریاضی همچین ضایعم کرد پای تخته با اینکه ریاضیم بیست بود 

من پارسال نهم معدلم ۲۰ بود بعد دبیر عربی ازم اتفاقی درس پرسید بلد نبودم اونم جلو همه کلی جریمه ام کر ...

این چیزا خیلی طبیعیه 😅

پیش میاد ،بابت این مسائل پیش پا افتاده نباید درگیر کنی خودتو 👌🏻

عزیزم من الان دانشجو شدم ،اون موقع خودمو اذیت میکردم الان فهمیدم چه قدر مسخره بوده ناراحت میشدم ،بهش میخندم 

من هر سالم از این مسائل داشتم ،هر ساللل ...بخوام بگم یه کتاب میشه 😅

الان تو اون مدارس نسبت به بقیه ، جایی که من درس میخونم و قبول شدم دانشگاه  از ۹۹ درصد جاهایی که همکلاسیام قبول شدن بهتره ...بخون و به اون روزا هم فکر نکن