2777
2789
عنوان

سبزمو انداختم سطل زباله😒

353 بازدید | 27 پست

لعنت به عیدی که توش ادم خوشحال نباشه

وقتی یه جفت جورابم نخریدم 

دیگه عید به چه‌دردم میخوره

همه لباس بیرونی و مهمونی و ارایشگاه میرن منه بدبخت هیچ 

عید به چه دردم میخوره وقتی حتی نمیتونم یه لباس درستو حسابی داشته باشم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

زندگی برای همه سخت شده 

چه میشه کرد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزه رو چرا انداختی دور

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سبزه رو چرا انداختی دور

به دردم نخورد انداختم سطل زباله چیکارش میکردم بهار نیست برای من 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میفهم چی میگی خودم کشیدم 

ولی سال دیگه یه قلک بزار کنار فقط مخصوص خرید عید 

انشالله یه کار خوبم پیدا میکنی و بهترین‌چیزارو میخری 

امسال زیاد مهم‌نیست ماه رمضون و شهادته و 

سال دیگه ماه رمضون و اینا نیست

به سبزه ربطی نداشت ولی مخصوصا اگه از بیرون خریدیش

نه خودم کاشتم کنجد 

اعصابمو خراب کرد گفتم حتما تا عید یه معجزه میشه نشد انداختم سطل زباله