2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چجوریاس؟ خلاصه رو میگی آخرش خوب تموم میشه یا بد؟

درباره یه پسره ای که میخواد از خانواده ای انتقام بگیره میره دختره رو عاشق خودش میکنه و صوری عقدش میکنه درصورتی که دختره عاشق شده بعد عروسی دختره رو ول میکنه میره ولی میفهمه خودشم عاشق خودشه فیلمشو ببین اخرش خوشه بچه دارم میشن بنظرم از شربت زغال اخته خیلی بهتره

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
درباره یه پسره ای که میخواد از خانواده ای انتقام بگیره میره دختره رو عاشق خودش میکنه و صوری عقدش میک ...

این داستانش تکراریع 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

این داستانش تکراریع

اره ولی بنظرم قوی بود فیلمش نسبت به شربت زغال اخته فقط کشش میدن و موضوعش بیخود شده

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
اره ولی بنظرم قوی بود فیلمش نسبت به شربت زغال اخته فقط کشش میدن و موضوعش بیخود شده

واقعا کشش نمیدن زغال اخته رو من خیلی دوس دارم فیلمشو بازیگرا تونقششون ربفتن هر قسمت ی هیجانی داره .. 

حیف ک هفته ای ی قسمت میاددد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از توفیلم ترکیای جدید بجز زغال اخته چی قشنگه ببینم تقریبا توهمین سبک یا سبک سیب ممنوعه 

واقعا کشش نمیدن زغال اخته رو من خیلی دوس دارم فیلمشو بازیگرا تونقششون ربفتن هر قسمت ی هیجانی داره .. ...

من دیگه نقش نورسما و عبدالله رو دوست ندارم عبدالله که ماشالله 😐😂

از توفیلم ترکیای جدید بجز زغال اخته چی قشنگه ببینم تقریبا توهمین سبک یا سبک سیب ممنوعه

هیجان داره؟ رمز و راز داره؟ مثل خواهران و برادران و داستان یک شب؟

من الان بهار و میبینم خیلی دوسش دارم 

اگه فیلم طولانی میتونی ببینی تپه بادخیزم خوبه بد نیس 

عشق منطق انتقام و دوست داشتم 

داستان یک شبم خوبه

مثل خواهران و برادران هست؟

من اونو ندیدم ن خواهران وبرادرانو امه میگفتن مذخرفه