2777
2789
عنوان

خواهش بیاین ببینم کسی مثل من هستش

103 بازدید | 17 پست

برنامه زندگی پس از زندگی جوریه وقتی بعضی از مهمانها تعریف می کنن انگار من او چیزها رو دیدم او گفته هاشون رو احساس می کنم ولی بعدن خیلی اذیت میشم یه لحظه از فکرم بیرون نمی ره هر کاری می کنم که آروم شم انقده می گم نکنه این کار بد باشه نکنه اون کار بد باشه عذابم میده که نگو خواهش کسی هست مثل من باشه 

❤️ 💙 💚 🧡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که با دیدنش فهمیدم قطعا جهنمی هستم هعی ایا توبه حقیقت داره یا نه؟

انشاءالله که حقیقت داره همه ما اشتباه می کنیم خدا مهربانه امید داریم به بزرگی و مهربانی خدا که ببخشه 

❤️ 💙 💚 🧡 

ن انگار برام بیگانه حرفاشون اما حسم میگه راست میگن

ولی من بر عکس خیلی چیزها رو انگار تجربه کردم با گفتنشون جلو چشمم میان بخاطر همین تاپیک زدم گفتم ببینم کسی هست این جوری باشه

❤️ 💙 💚 🧡 

ولی من بر عکس خیلی چیزها رو انگار تجربه کردم با گفتنشون جلو چشمم میان بخاطر همین تاپیک زدم گفتم ببین ...

چی ؟ مثلا چیزای ماورا طبیعی ؟ من گاهی با دیدن این برنامه میگم کاش ی چیزی ببینم یا یادم بیاد اعتقادم‌ب خدا بیشتر بشه اما هیچی درک نکردم تا حالا

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

چی ؟ مثلا چیزای ماورا طبیعی ؟ من گاهی با دیدن این برنامه میگم کاش ی چیزی ببینم یا یادم بیاد اعتقادم‌ ...

بله من یادم میاد ولی نمی دونم کجا و چه موقع بوده فقط با گفتن بعضی از تعریف کردن مهمانها می گم وا خدا انگار این اتفاق برا منم پیش اومده 

❤️ 💙 💚 🧡