2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا برمیگرده پسره صبر کن

چشم

بعد دو ماه پیش  خواب دیدم تو حرم امام رضا هستیم (من و اون پسره)

یه نفر برا کبوتر های امام رضا دون گذاشته بود

یه تشت بزرگ دون بود

دوست پسرم رفت سمت کبوترا 

یکی رو برداشت و نوازش کرد

قشنگ عین روز روشن بود خوابم

چند سال پیش از امام رضا خواسته بودم که با همسرم اونجا برم زیارتش

البته یبار پارسال رفتیم زیارتش باهم،ولی خب این خوابم دقیقا دیشب دیدم

ترو خدا اینم تعبیر کن برات شب جمعه یاسین میخونم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

احتمالا برمیگرده پسره صبر کن

همین شب اربعین امسال خواب دیدم نذری امام حسین هست بعد یه مدل شیرینی بود خواهرم از اون شیرینی برا خودش گرفت و داشت می‌خورد من ولی برنداشتم ولی میدونستم چیه و چه طعمی داره،انگار قبلا خوده بودم ازش. بعد تو همون خواب موقع نهار بود من گفتم از آبگوشتی که قبلا درست کردین میخوام، درست یادم نیست اونم نذری بود یانه درصورتی که من اصلا اصلا به نذری و اربعین و اینا چیرا قبل خواب فکر نکرده بودم

خواهشا اینم بگین 

و میشه بگین چجوری علم تعبیر خواب رو یاد گرفتین؟ چون منم بشدت علاقه دارم به علم تعبیر خواب و یادگیریش

خواهش میکنم این دوتای اخری هم بگین

ممنون♥️♥️♥️

خدا خیر دنبا و آخرت رو بده بهت

حتما برات یاسین میخونم شب جمعه 

چشمبعد دو ماه پیش خواب دیدم تو حرم امام رضا هستیم (من و اون پسره)یه نفر برا کبوتر های امام رضا دون ...

ببخشید آخر پیامم اشتباهی نوشتم دیشب

دیشب نبوده

برا همون دو ماه پیش بود

چشمبعد دو ماه پیش خواب دیدم تو حرم امام رضا هستیم (من و اون پسره)یه نفر برا کبوتر های امام رضا دون ...

عزیزم تعبیر این خواب هم حاجت رواییه متوسل شو به امام رضا ع ازش حاجت میگیری 

همین شب اربعین امسال خواب دیدم نذری امام حسین هست بعد یه مدل شیرینی بود خواهرم از اون شیرینی برا خود ...

خواهرت شاد و خوشحال میشه و خبر خوبی بهش میرسه ولی برای تو تعبیرش انتظاره باید صبر کنی من علم تعبیر ندارم با شهود خودم میگم الهام درونیه

دعا نویس باید چند تا بهت دعا بده همراهت باشه باهاش غسل کنی اگه چیزی بهت نده قابل اعتماد نیست چون فقط ...

هنوز هیچی نداده ولی میگه یه دعایی هست باید تا اخر عمر داشته باشی تو خونه اصلا نباید گم بشه به هیچ وقت به نظرت این درسته

خواهرت شاد و خوشحال میشه و خبر خوبی بهش میرسه ولی برای تو تعبیرش انتظاره باید صبر کنی من علم تعبیر ن ...

چه جالب 

ببخشید با شهودتون میتونین بگین آیا با سجاد ازدواج میکنم یانه؟

اسم دوست پسرم که کات کردیم باهم سجاد بود

خودمم زهرا

و کلا چیکار کنم یه ازدواج با خیر و برکتی در کل داشته باشم خودم