عزیزم نا امیدی بزرگترین گناهه از رحمت خدا نا امید نباش وقتی امیدت فقط به خدا باشه خدا هم واست میسازه
امیدم به خدا هست .یقین دارم تا اون نخاد اتفاقی نمیفته اصلا ولی دیگه مثل سابق نیستم قبلا ذکر میگفتم انواع دعا سوره نماز ، چله ،نذر و.... دیگه گذاشتم کنار انگیزه ندارم. همین نماز برام مونده .
خواب دیدم منو مادرو خواهرم رفتیم پیش دعا نویس که به شوهرم دعا بنویسه دعا نویس تو یه جاییدمثل زیر زمین بود اونجا من چکه آب رو شنیدم گفتم چیه اون دعا نویس گفت هیچی بی حکمت نیس حتی این چکه آب بعد گفت بعد شلوارمو کشید به پشتم نگاه کرد منم و مادرم ناراحت بودیم من از یه پنجره یخی اومدم بیرو مانتوم رو بپوشم دیدم پر از روغن شده دستمال پیدا کردم میخواستم پاک کنم خواهرم صدا زد رفتم گفت این مرد دوتا دعا نوشته از ما پول زیادی میخواد در حال بحث بودیم با دعا نویس که بیدار شدم
دو شب پیش خواب دیدم ،زیر بند وسطی تک تک ناخونام ،با پوست می کندم بعد چیزی حالت مروارید خارج می کردم میدادم به همسرم ،خون هم همین طور می ریخت بیرون ، به انگشت آخری رسیدم هر چی کندم چیزی زیرش نبود
خواب دیدم منو مادرو خواهرم رفتیم پیش دعا نویس که به شوهرم دعا بنویسه دعا نویس تو یه جاییدمثل زیر زمی ...
عزیزم اگه قبلا از دعانویس دعا گرفتی همه رو بریز تو آب روون بره باعث سنگینی و مشکل شده برات اگر هم تا حالا دعا نگرفتی کسی برات دعا گرفته که باعث مشکل بین تو و شوهرت شده کلا مشکل داری و ماورایی هم هست کثیفی لباست یعنی آلودگی ماورایی داری