2777
2789
نه تا قبل از نیمه شب شرعی باید تموم کنی رجعت یعنی همون سنگینی گاهی اوقات چند تا چله با هم و ذکرهای م ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی مهربون خدا خیرت بده 

بااینکار سنگینی ها ازبین میره شما تحربشو داشتید ؟

فقط بگم استغفرالله یا استغفرلله ربی و اتوب الیه؟

مرسی گلم خیلی لطف کردی مهربون خدا خیرت بده بااینکار سنگینی ها ازبین میره شما تحربشو داشتید ؟فقط بگم ...

آره عزیزم تا چهل روز کاری که گفتم رو انجام بده ذکر کامل استغفار بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه این کار رو یه بانویی که روشن بین هستن گفتن منم دائم انجام میدم و رفع سنگینی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم تا چهل روز کاری که گفتم رو انجام بده ذکر کامل استغفار بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه این ک ...

مرسی مهربون سبب خیر شدی خیر ببینی انشالله

گلم برا دفع سحر و جادو هم چیزی بلدید ک حواب داده باشه ؟

مال مارو چال کردن تو قبرستون 

بله عزیزم

ببخشید من دیشب خیلی زیاد خواب دیدم

خیلیییی

خواب دیدم یه جا شیشه تو پام رفت و میسوخت و از پام خیلی کم خون اومده بود و شدید نبود

بعد خواب دیدم خونمون رو عوض کردیم و یه ستون خونه اصلا محکم نبود و خراب بود و از سقف و دیوار های خونه موقع بارون آب میومد تو خونه

یه جا دیگه دختر یکی از فامیل هامون که چندین ساله ندیدمش انگار کتک خورده بود و یه زخم بشدت وخیم روی پاش بود که زخم باز بود ولی ازش خون نمیومد 

و خیلی چیزای دیگه

همه و همه هم دیشب خواب دیدم

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

بله عزیزم

و هم اینکه تو همین خوابا

یه جا یه لباس مجلسی بشدت زیبا که آبی روشن رنگ بود تنم بود

و هم خوده لباس و هم شال اون لباس با سنگ و مروارد کار شده بود

یه گوشواره خیلی بزرگ تراش خورده هم گوشم بود 

که میخواستم عکس بگیرم از خودم و لباس

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/