2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ تاپیکو ببین

قفل کنی بهتره بنظرم الان همه میان ۲٠سوالی راه میندازن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بخاطر بند خدا اونم بنده ای که جونشو بخاطر یکتاپرستی نثارخدا کرده جوری که خدافخر کرده به عذت و شهامت ...

درست میگید.🌹🌹

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا) 

چطور قفل کنم

میری تو همون نی نی سایت من. پایین صفحه نوشته تاپیک هایی که ایجاد کردم رو اسم تاپیک میزنی گزینه قفل کردن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم این خواب از ضمیر ناخودآگاهت هست که برای عروسی برادرت اضطراب داری هر شب قبل خواب با حس خوب برای ...

خیلی ممنون عزیزم

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒

@سونیشکا‍ سلام عزیزم کامنتاتونو راجب چله بسم الله شنیدم . عزیزم این چله خدایی نکرده سنگینی نداره ؟ یه نفر اینجوری میگفت منو واقفا ترسوند و دو دل کرد و اینکه روزای اخر که ۶ ساعت طول میکشه شما چجوری میگفتی ؟ سردرد اینا نمیشدی ؟ چجوری میگفتی بهت فشار نیاد و اذیت نشی ؟

ببخش سوالام زیاد شد ممنون میشم لطف کنی همرو جواب بدی 🌸🙏

@سونیشکا‍ سلام عزیزم کامنتاتونو راجب چله بسم الله شنیدم . عزیزم این چله خدایی نکرده سنگینی نداره ؟ ی ...

@سونیشکا‍ عزیزم ممنون میشم هروقت دیدی جواب بدی. عزیزم گفتید جله بسم الله سنگینه و حتما اول و اخرش صدقه و خرما روز اخر باید خیرات کرد .من خیای ترسیدم خدایی نکرده ج سنگینی میتونه داشته باشه ؟ براشما هم سنگینی داشت خدایی نکرده ؟

@سونیشکا‍ سلام عزیزم کامنتاتونو راجب چله بسم الله شنیدم . عزیزم این چله خدایی نکرده سنگینی نداره ؟ ی ...

سلام عزیزم اول و آخر چله صدقه بده برای من سنگین نبود و این که هر وقت چله گرفتی که به نظرت سنگین بود بعد چله شروع کن روزی صد تا استغفار و ۳۱۳ صلوات بفرست به نیت حصار و دفع رجعت روزای آخر من دو ساعت صبح میگفتم مثلا ده تا دوازده دو ساعت حدود مثلا دو تا چهار دو ساعت هم هفت تا نه شب که بینش به کارام میرسیدم

سلام عزیزم اول و آخر چله صدقه بده برای من سنگین نبود و این که هر وقت چله گرفتی که به نظرت سنگین بود ...

عزیزم این حصار و دفع رجعت ینی چی میشه بیستر توضیح بدید لطفا ؟

اها چقد جللب من سخت میگرفتم میگفتم لابد باید قبل ادان مغرب تموم کنم سختم اومد این جله رو شروع نکردم

عزیزم این حصار و دفع رجعت ینی چی میشه بیستر توضیح بدید لطفا ؟اها چقد جللب من سخت میگرفتم میگفتم لابد ...

نه تا قبل از نیمه شب شرعی باید تموم کنی رجعت یعنی همون سنگینی گاهی اوقات چند تا چله با هم و ذکرهای مختلف برداشتن باعث سنگینی یا همون رجعت میشه برای رفع رجعت چهل روز بعد هر چله که برداشتی هیچ ذکر و چله دیگه نخون فقط استغفار بگو هرچی بیشتر بهتر حداقل ۱۰۰ تا بیشتر هم خواستی بگو ۳۱۳ تا صلوات بفرست وقتی تموم شد دو تا دستت رو به حالت قنوت بگیر یه صلوات بفرست فوت کن به دستات بعد از فرق سر دستهات بدنت پاهات همه بدنت رو دست بکش نیت هم دفع رجعت هست بگو خودمو حصار کردم