2777
2789
عنوان

خونه خراب نکنید

192 بازدید | 19 پست

تا یکی میاد از یه مشکل جزئی زندگیش میگه سریع توصیه های وحشتناک و خطرناک میدید بهش

سریع میگید جدا شو طلاق بگیر

چتونههه

اگه قرار باشه با هر چیز کوچیکی ادما طلاق بگیرن پس کی زندگی کنه

هنر زندگی کردنو یاد بگیرید ، یه سری از رفتاراتونو اصلاح کنید ، یاد بگیرید که دل به طرف مقابلتون بدید شنونده خوبی باشید گاهی وقتا ، قراره زندگی کنید قرار نیست بجنگید که قراره کنار هم زندگی کنید شماها دشمن هم نیستید مقابل همم نیستید در کنار هم هستین

به چیزای منفی رو نیارین 

تایپیک ها و توصیه های منفی رو سعی کنید نخونید و جدی نگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف شوهرش احترام خانوادش رو نگه نمیدارهدروغ بگیم ؟بمون درست کن؟درست نمیشه

خانواده رو کاری ندارم میتونن همو نبینن

اونی ‌ک معتاده یا خانواده همسر دخالت زیاد داره تو زندگیش اونی ک دست بزن داره اونا غیر قابل تحمله

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شنونده هم باید عاقل باشه! اخه اینجا جای تصمیم گیریه؟ خب استاتر میاد از بُعد خودش مشکلشو میگه ملت هم فقط همونو در نظر میگیرن که همیشه هم با تجربه نیستن!  این اسمش زندگی خراب کردنه یا بی عقلی استارتر! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چشم به کسی که کتک خورده شوهرش معتاده خیانت کرده میگیم برو با گفت و گو مشکلتون حل کن

منظورش مسائل جزئیه

خیلی دیدم طرف ی چیزی گفته همه گفتن طلاق وای این تحفه هارو از کجا پیدا میکنید 

این درحالیه ک راه حل داره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

طرف شوهرش احترام خانوادش رو نگه نمیدارهدروغ بگیم ؟بمون درست کن؟درست نمیشه

اینکه سریع توصیه کنید طلاق بگیر هم درست نیست

هیشکی کامل نیست همه در کنار اخلاقای خوبشون نواقصی هم دارن

زن یه سری سیاستا و رفتار درست باد بگیره احترام بذاره احترام ببینه در اخر اگ دید طرفش هیجوره خوب نمیشه خب بحثش جداست

منظورش مسائل جزئیهخیلی دیدم طرف ی چیزی گفته همه گفتن طلاق وای این تحفه هارو از کجا پیدا میکنید این د ...

من سال از ۹۶ اینجام تاحالا ندیدم برای مسائل جزئی بگن وقتی گفتن طلاق ک واقعا طلاق راه حل بوده

من سال از ۹۶ اینجام تاحالا ندیدم برای مسائل جزئی بگن وقتی گفتن طلاق ک واقعا طلاق راه حل بوده

منم از ۹۶ هستم اما بارها دیدم

تا چیز کوچیک از نظر شما چی باشه، اگه خیانت، اعتیاد، تحقیر … از نظر شما کوچیکه که دیگه هیچ

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
طرف شوهرش خیانت کرده ، کتک میزنه ، به زن و خانواده زن توهین میکنه چطور بره زندگی کنه؟ قطعا کسی بخاطر ...

عزیزم حرفتو قبول دارم

ولی یه وقتایی استثناعاتی هست