منم خودم انتخاب کردم ولی الان میگم کاش عروسی گرفته بودم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من عروسی گرفتم اما میخوام ی سالگرد عروسی خوب حتما بگیرم
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
😑والا نشستم فکر کردم که بخوام این همه پول خرج مردم کنم بخورن برن بگن برنج شور بود خورشتش کم نمک آدم ...
بهترین کار رو کردی6تومن دادم واسه پسرم یه تولد معمولی گرفتم. مادرشوهر رو فرش خونم حرف زد. خواهرشوهر پشت سرم. خب خیر سرم عزت سرتون گذاشتم دعوتشون کردم. زبون به کام بگیرین. خوبه مثل جاری دیگم آدم حسابشون نکنم.
البته درس عبرت شد دیگه تو شادیها م دعوتشون نمیکنم.
تیگو 8 پرو مال خودته یا بابات؟!کلیم ظاهرا سفر خارجی رفتی . بعد چطوریع یک خونه نداری؟!یا مثلا تو شهرس ...
اولن که تو شهرستان دانشگاه دولتی هست دومن کسی که تهران زندگی میکنی دلیلی نداره شهرستان خونه بخره برای سه سال دوره کارشناسی ! بعد اگر سفر برم به کسی مربوط نیست نمیفهمم دنبال چی تو تاپیک های من