2777
2789
ن عاقلانه فک کردیی شب مر از استرس پر از حرف فقط روان ادمو میریزه بهمی مسافرت دو نفره عالی ترینه

فک فامیل من آدمی نبودن که بدون حرف بخوان از جایی برن بیرون 😂😑بعد اون مراسم تنها چیزی که میموند اعصاب خوردی بود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂این آدم خودش از اون دسته افرادی هست که بعد تالار میگه دوغ نداشتن

دمت گرممم😂😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😂هرکس دوست داره برای فامیل هاش مراسم بگیره 😑😂 البته نصف فامیل ها بعد مراسم صبحش زنگ میزنن غیبت کر ...

دقیقاا دیدی عروسو این چه لباس بود پوشید کجا رفته بود ارایشگاه این چه تالاری بود گرفتن مادر داماد چرا اینجوری بود مادر عروس چقدر به خودش رسیده بود یه شیرینی درست و حسابی نزاشته بودن جلو مون:/🤣🤣💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دقیقاا دیدی عروسو این چه لباس بود پوشید کجا رفته بود ارایشگاه این چه تالاری بود گرفتن مادر داماد چرا ...

😑😂یکی از فامیل های ما بعد اینکه فهمیده بود نامزد کردم زنگ زده بود که شوهر فلانی ختنه شده 🤦🏼‍♀️😂

😑😂یکی از فامیل های ما بعد اینکه فهمیده بود نامزد کردم زنگ زده بود که شوهر فلانی ختنه شده 🤦🏼‍♀️😂

این جدید بود:/🤣

🦦والا همون عکاسی برامون سی خورده ای در اومد 😑اگه می‌خواستیم همه مراسم هارو به جا بیاریم نزدیک دو م ...

راست میگی بخدا

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
😂😂فکر کن من با این فامیل ها عروسی میگرفتم همون لحظه عروسی نابود میکردن به آخر مراسم نمیرسیدن

همون بهتر سفر خیلی بهترهه ولی من شرایط شو ندارم:)🥲

یا خدا 😐🤣

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
😅میشه سالگرد ازدواج گرفت ولی خب با این خرج ها واقعا دلم نیومد این همه پول برای مردم خرج کنم

منم مث شما پول عروسیو دادم خونه . البته مادرشوهرمم همش سنگ اندازی میکرد دیگ ترجیح دادم ماه عسل برم . اما الان هروقت عروسی و لباس عروس میبینم گریه میکنم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

2790
2778
2791
2779
2792