2777
2789

ما چون راه دور هستی امسال عید اومدیم  تو شهر خودمون 

شوهرم میگه بریم‌ خونه پدرش ولی من دوست دارم خونه بابای خودم باشم چه کنم

پدر شوهرمم میگه اینجا بمونید 

چکار کنم

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ما خونه خودمون ..بعدم ی سر میریم خونه پدرا...

و ی سر بهشت رضا...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خونه‌ی خودش باشه خیلی بهتره خب

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ما خونه خودمون ..بعدم ی سر میریم خونه پدرا...و ی سر بهشت رضا...

خونه خودم راه دورم گلم نشد بمونیم اونجا بعد عید بیایم 

والا ما عید خونه خودمونیم نه مامان بابامم دعوتمون میکنه که بریم نه مامان و بابا مامانم چون فوت شدن...

به نظر من عصر برسن خونه پدرشوهرت گناه دارن جفتشون...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

مادرشوهرم از مهمون بدش میاد.  بعد بیست و سوم دم در بهش تبریک میگم و میریم خونه مامانم بعد افطار.  شایدم افطار

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مادرشوهرم از مهمون بدش میاد. بعد بیست و سوم دم در بهش تبریک میگم و میریم خونه مامانم بعد افطار. شا ...

وا پس عیدا چکار می‌کنه.کسی نمیاد خونش؟

نصف نصف البته من باشم فقط خونه مامانم میمونم و نهایت اگه دعوتم کردن میرن خونه مادرشوهرم. هرچی دور تر ...

منظورم تحویل ساله گلم بد نوشتم