2789
عنوان

شانه جادویی

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من از شانه جادویی استفاده میکنم و ابرو چشمام لیفت میشه چشمام درشته و ابروهای باریکی دارم.میدونم دیگه از مد افتاده اما خیلی عادت کردم بهش ولی چرا مردم انقدر عجیب نگاه میکنن تو خیابون؟!مگه خیلی عجیبه😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جذابیت و زیبایی تمیزی متفاوتی رو به صورت میده که تقلبیه و فیکه و گول زنی چون وقتی نزنی قیافه با زاویه ۳۶۰ معمولی میشه 

من به جای تو سرم درد گرفت🤕 

بمیرم خوشگل بشمه دیگه 😵‍💫

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه جذابیت و زیبایی تمیزی متفاوتی رو به صورت میده که تقلبیه و فیکه و گول زنی چون وقتی نزنی قیافه با ز ...

من خیلی اروم میزنم اصلا سر درد نمیگیرم 😅

یعنی بخاطر قیافه فیک مردم اینقدر تعجب میکنن؟!

چون به نظر خودم خیلی عادیه😁

من خیلی اروم میزنم اصلا سر درد نمیگیرم 😅یعنی بخاطر قیافه فیک مردم اینقدر تعجب میکنن؟!چون به نظر خود ...

نه انصافا خیلی تاثیر داره و خوشگل میکنه اوفففف میشه ولی خب 😄😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔